Cum a refuzat Novak Djokovic 10 milioane de lire sterline și nu a trădat Serbia! Dezvăluiri din presa de la Belgrad

1 săptămână in urmă 13

Novak Djokovic a trecut prin clipe grele când avea 18 ani din punct de vedere financiar, chiar dacă ulterior a ajuns să aibă o avere de aproape 200 de milioane de dolari americani.

Tatăl său a făcut sacrificii mense și a crezut în calitățile sportive ale fiului său, în ciuda ofertelor importante primite din alte zone ale globului. A rămas să joace în Serbia.

În această dimineață s-a decis ca Djokovic să fie eliberat din detenția pentru imigranți în 30 de minute. Decizia de anulare a vizei urmează să fie anulată, iar Guvernul din Australia va trebui să plătească costurile.

Cum a refuzat Novak Djokovic 10 milioane de lire sterline și nu a trădat Serbia! Dezvăluiri din presa de la Belgrad

Milija Milosavljevic, care deține compania Ktitor, un prieten al familiei Djokovic, a dezvăluit cum englezii au încercat să îl „cumpere” pe Nole. Au oferit o sumă amețitoare pentru ca sârbul să reprezinte Marea Britanie

„Sunt un prieten al familiei Djokovic. Cândva, până în majoratul lui Novak, englezii voiau să îl recruteze pe Djokovic pentru a-i reprezenta. Ofereau 10 milioane de lire sterline, plus un milion de lire sterline în fiecare an pentru formare profesională.

„Srđan” s-a ridicat imediat ce a auzit oferta și a spus răspicat: <Fiul meu este sârb, va juca doar pentru Serbia noastră!>”, a dezvăluit Milosavljevic pentru blic.rs, citată de Eurosport..

Novak Djokovic a câștigat apelul la Melbourne

Instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age.

Avocatul guvernului australian, Christopher Tran, a declarat, luni, că ministrul imigrării, Alex Hawke, va lua în considerare o nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovici, după ce instanţa din Melbourne a decis să revoce prima anulare.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.

The post Cum a refuzat Novak Djokovic 10 milioane de lire sterline și nu a trădat Serbia! Dezvăluiri din presa de la Belgrad appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă