Cum a reacționat Șumudică atunci când a fost întrebat dacă va fi demis în cazul în care nu o califică pe CFR în grupele UEL

2 luni in urmă 32

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Marius Șumudică, despre o posibilă demitere de la CFR

Marius Şumudică a precizat că a discutat cu condcuerea clubului şi că nu i s-a transmis că va fi demis dacă nu califică echipa în grupele Europa League.

"Nu trebie să vorbim despre această situaţie. Eu nu am avut nicio discuţie şi am vorbit şi azi dimineaţă cu cei din conducere, nu am avut nicio discuţie în acest sens şi nu cred că îşi are rostul această întrebare. Dacă vreţi să aflaţi, puteţi să discutaţi cu dânşii, eu nu-mi fac niciodată public contractul şi nu vin în faţa ziariştilor să spun ce fel de contract am.

Eu am un contract valabil cu clubul CFR Cluj, dacă facem un bilanţ, din zece meciuri am câştigat şapte, am făcut un egal şi am pierdut două. În condiţiile în care unul l-am pierdut la Banja Luka şi până la urmă ne-a calificat. Nu ştiu care ar fi motivele, dar nu este problema mea. Nu am avut nicio discuţie în acest sens nici după meci, nici azi. Probabil că mă anunţau. În presă sunt zvonuri şi nu vreau să le comentez", a afirmat Marius Șumudică.

Antrenorul campioanei României s-a plâns de programul încărcat al echipei, care a jucat din 3 în 3 zile în acest start de sezon.

"Avem şansa să vină un meci foarte repede, pe care va trebui să-l tratăm ca atare, să-l câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic, după care să ne uităm la ceea ce ne aşteaptă săptămâna viitoare. Iar trei jocuri în decurs de 7-8 ziule, dubla cu Steaua Roşie plus deplasarea de la Piteşti. E clar că ne aşteaptă infern acolo (n.r. - la Belgrad), dar nu avem nimic de pierdut şi nu cred că-l putem numi un play-off de Europa League. Pentru mine este un play-off de Champions League, în condiţiile în care întâlnim Steaua Roşie, care în ultimii doi ani a fost în grupele Champions League şi i-a chinuit pe Milan până în minutul 90. E o echipă cu zece internaţionali, o echipă foarte puternică.

Din păcate am avut un traseu destul de dificil acum, când am întâlnit două forţe. Mi-aş dori să nu mai existe aceste sincope după minutul 20, nu le înţeleg. Farul este o echipă bună, o echipă rea, antrenată de Hagi, o echipă care joacă fotbal, o echipă cu jucători care au o anumită tipologie şi o anumită filozofie de joc, vom avea un meci greu. Venind la două zile după un eşec, nu e uşor să aduci jucătorii cu picioarele pe pământ, dar sper să o fac până la ora jocului. Este un meci extraordinar de greu. Nu au primit niciun gol şi sunt mai proaspeţi decât noi", a declarat Şumudică.

Etichete: marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă