Cum a reacționat soția lui Christian Eriksen în momentele de coșmar din meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Publicul a răspuns imediat

1 lună in urmă 70

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, din grupa B de la Euro 2020. Danezul a primit îngrijiri medicale minute bune, fără să dea semne vitale, spre disperarea soției lui, care a coborât pe teren.

Momente cumplite la Copenhaga, în a treilea meci de la Euro 2020. Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren spre disperarea colegilor, care au izbucnit în lacrimi. Medicii i-au făcut mijlocașului lui Inter Milano și masaj cardiac, fără ca acesta să reacționeze.

După aproximativ 11 minute de masaj cardiac, danezul a fost scos pe targă în afara stadionului, sub protecția colegilor, care au înconjurat targa în care a fost transportat.

Cum a reacționat soția lui Christian Eriksen în momentele de coșmar din meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Publicul a răspuns imediat

Imediat după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, soția acestuia a venit la marginea gazonului și a izbucnit în plâns. Ea a fost încurajată de Simon Kjaer și Kasper Schmeichel.

Meciul a fost întrerupt, iar din primele informații ale celor de la UEFA, danezul a fost stabilizat și tranportat de urgență la spital.

Anunțul a fost făcut și pe stadion, iar reacția publicului a venit imediat: suporterii au aplaudat. Fotbalistul ar fi vorbit între timp și cu soția lui, conform celor de la UEFA.

Danemarca s-a calificat la EURO 2020 din postura de ocupantă a locului doi din grupa D, din care au mai făcut parte Elveția, Irlanda, Georgia și Gibraltar.

The post Cum a reacționat soția lui Christian Eriksen în momentele de coșmar din meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Publicul a răspuns imediat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă