Cum a reacționat Petre Roman când a fost întrebat de Mioara Roman. Mesajul foarte dur (exclusiv)

1 lună in urmă 21

Petre Roman și Mioara Roman sunt, în continuare, în război. Ce a declarat fostul premier al României despre faptul că nu s-a dus să o viziteze pe mama Catincăi și a Oanei Roman, după ce a suferit o intervenție chirurgicală dificilă. 

Cum a reacționat Petre Roman când a fost întrebat de Mioara Roman

Au trecut atâția ani dar tot nu au revenit la sentimente mai bune. În 2009, Mioara și Petre Roman au divorțat, după 34 de ani de căsnicie. Fostul premier al României și-a părăsit soția pentru Silvia Chifiruc, pentru care a recunoscut, de multe ori, că a făcut o pasiune. Mama Oanei și Catincăi Roman a declarat, atunci, că l-a bănuit de infidelitate de mai multe ori pe fostul ei soț.

„În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate”, declara, acum mulți ani, Mioara Roman.

După mai bine de deceniu de când s-au despărțit, Mioara Roman și fostul premier al României sunt încă la cuțite. Cei doi foști parteneri nu își mai vorbesc și nici măcar în aceste momente dificile prin care trece, în prezent, mama celebrului designer nu au reușit să găsească un numitor comun. Întrebat de reporterii impact.ro dacă a fost în vizită la Mioara Roman pentru a se interesa de starea sa de sănătate, Petre Roman a reacționat violent, alungându-i pe reporteri.

 „Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!”, a spus Petre Roman, conform jurnaliștilor de la impact.ro.

Petre Roman, topit după nepoata sa Isabela

Catinca Roman a fost cea care a confirmat faptul că tatăl ei vitreg nu a venit să o viziteze pe femeia alături de care și-a petrecut 34 de ani din viață.

„Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operația de colectist”, a spus celebra creatoare de modă, vizibil deranjată.

Pe de altă parte, Petre Roman este absolut topit după nepoțica lui Isabela. Fostul premier al României a dezvăluit că și-a vizitat fiica, pe Oana, în urmă cu doar câteva zile, lucru pe care îl aștepta de foarte mult timp.

„Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag”, a spus Petre Roman pentru sursa citată.

The post Cum a reacționat Petre Roman când a fost întrebat de Mioara Roman. Mesajul foarte dur (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă