Cum a reacționat Olivier Giroud, după golul din „foarfecă” marcat pe Arena Națională: „A fost puţin cam frig!”. Ce a spus despre Claudiu Keșeru

1 lună in urmă 1

Olivier Giroud a marcat unicul gol al partidei Atletico Madrid – Chelsea, 0-1, din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, jucată pe Arena Națională. La finalul meciului, atacantul francez a comentat despre codițiile de joc de pe Arena Națională, dar și despre bunul său prieten Claudiu Keșeru.

Olivier Giroud (34 de ani) a fost transferat de Chelsea, la începutul lui 2018, de la Arsenal, pentru 17 milioane de euro. Acesta mai are contract, până la finalul actualului sezon, cu gruparea londoneză.

Partida retur dintre Chelsea și Atletico Madrid este programată pentru data de 17 martie.

Cum a reacționat Olivier Giroud, după golul din „foarfecă” marcat pe Arena Națională

Fotbalistul francez a apreciat stadionul Arena Națională și susține că i-a plăcut să joace în România, însă i-au displăcut temperaturile scăzute din țara noastră.

Cât despre bunul lui prieten Claudiu Keșeru, Olivier Giroud a declarat că nu a vorbit cu acesta, însă, dacă meciul s-ar fi jucat cu spectatori, ar fi fost fericit să se vadă cu fotbalistul român, la finalul partidei.

„Să fiu sincer, e un stadion frumos, ne-a plăcut să jucăm aici, chiar dacă a fost puţin cam frig. (n.r. dacă a vorbit cu prietenul Claudiu Keşeru) Nu am vorbit cu el, dar, dacă am fi putut juca în prezenţa spectatorilor, aş fi fost fericit să-l văd la sfârşitul meciului, dar, din păcate, nu putem vedea pe nimeni, aşa că, poate altă dată”, a declarat Olivier Giroud, la finalul partidei cu Atletico Madrid.

The post Cum a reacționat Olivier Giroud, după golul din „foarfecă” marcat pe Arena Națională: „A fost puţin cam frig!”. Ce a spus despre Claudiu Keșeru appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă