Cum a reacționat Gigi Becali atunci când a aflat că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan

5 zile in urmă 14

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Reacția lui Gigi Becali, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Galerie Foto

Anunțul a fost făcut de antrenorul Universității Craiova, care nu a dorit să facă mai multe comentarii.

Cunoscut ca un apropiat al cuplului, Gigi Becali a rupt relațiile cu Anamaria Prodan, în momentul transferului lui Dennis Man la Parma, atunci când mutarea a fost intermediată de Giovanni Becali.

Acum, patronul roș-albaștrilor a oferit o primă reacție, după anunțul divorțului.

"Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008 și au un copil împreună

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în 2007. Laurențiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs în 2008.

Etichete: laurentiu reghecampf , gigi becali , anamaria prodan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă