Cum a reacționat Fatih Terim, după primul gol marcat de Olimpiu Moruțan la Galatasaray

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Mijlocașul român a marcat în minutul 56 al partidei de la Istanbul, ducând scorul la 2-1 în favoarea lui Galatasaray. Cicâldău a trimis o pasă diagonală pentru Moruțan, fostul jucător de la FCSB a pătruns în careu, a fentat mai mulți adversari și a șutat la colțul scurt.

Bucuria a fost foarte mare și pentru antrenorul Fatih Terim, care s-a arătat foarte mulțumit după realizarea transferului de la FCSB, în această vară. Moruțan a mers la marginea terenului, unde a fost îmbrățișat de "Împărat", sub privirile celuilalt român din echipă, Alexandru Cicâldău.

Înaintea meciului de duminică, presa turcă a scris că  Terim este nemulțumit de modul în care elevii săi pun în practică pe teren ceea ce le cere și a solicitat întâlniri private cu fiecare dintre jucători pentru a se asigura că este pe deplin înțeles. Lui Olimpiu Moruțan i-a indicat să fie mai periculos pentru porțile adverse și să șuteze mai mult.

Fatih Terim a avut o întâlnire cu Olimpiu Moruțan și i-a cerut să-și crească eficacitatea în fața porții adverse și să șuteze mai mult. Tânărul jucător nu a reușit să înscrie în cele cinci meciuri în tricoul lui Galatasaray, în care a reușit doar un assist. Moruțan este anunțat în primul 11, duminică, cu Goztepe”, a scris sporx.com.

Una dintre marile probleme ale lui Olimpiu Moruțan ar fi reprezentată de faptul că nu cunoaște nici limba turcă, nici limba engleză, iar comunicarea staff-ului tehnic și al coechipierilor cu el este anevoioasă.

Etichete: galatasaray , fatih terim , goztepe , olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă