Cum a răspuns Nelu Tătaru la întrebarea despre câte de persoane putem invita la petrecerile de Sărbători

2 luni in urmă 33


Nelu Tătaru, ministrul sănătății, a vorbit, într-un interviu pentru Digi24, despre modul în care ar trebui să petrecem de Sărbători pentru a ne feri de infectarea cu coronavirus.


”Trebuie să fim în continuare precauți, să purtăm masca de protecție și să respectăm regulile care restricționează evenimentele private. Soluția pe care o recomand în această perioadă este adaptarea la situația pandemică pe care o traversăm”, a spus Nelu Tătaru.


La întrebarea despre numărul de persoane invitate la petrecerile de Crăciun și de Revelion, deminitarul a răspuns: ”Sărbătorile sunt ceva intim. Petreceți în familie! Persoanele care nu fac parte din familie, cele cu care nu ați avut contact, pot să fie infectate. Respectarea recomandărilor duce la scăderea riscului de îmbolnăvire”


Ați văzut ce măsuri a dispus Belgia, cu doar un oaspete care poate fi invitat de Sărbători. Noi nu suntem acolo, dar trebuie să fim precauți.

Nelu Tătaru:

Autoritățile au anunțat sâmbătă 5.158 de noi cazuri de coronavirus, rezultate după prelucrarea a 25.788 de teste. De ieri până azi, 139 de oameni infectați și-au pierdut viața. Numărul pacienților internați la Terapie Intensivă a ajuns la 1.274.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă