Cum a pus-o în dificultate Denis Alibec pe Vlăduța Lupău la emisiunea lui Cătălin Măruță. Provocarea fabuloasă pe care a primit-o cântăreața | VIDEO

1 lună in urmă 7

Vlăduța Lupău (30 de ani), soția fostului fotbalist Adrian Rus (27 de ani), a trecut de provocarea pe care i-a lansat-o Cătălin Măruță în timpul emisiunii pe care o prezintă la ProTV.

Interpretei de muzică populară i-au fost prezentate bucăți de fotografii cu diferiți bărbați, sarcina acesteia fiind de a ghici persoanele din poză în cel puțin 50% dintre cazuri.

Cum a pus-o în dificultate Denis Alibec pe Vlăduța Lupău la emisiunea lui Cătălin Măruță

Rând pe rând, Vlăduța i-a recunoscut pe Dorian Popa, Horia Tecău, Adrian Mutu, Victor Slav și Bogdan Vlădău.

Singurele fotografii pe care Vlăduța nu le-a recunoscut le-au aparținut cântărețului Alex Velea și fotbalistului Denis Alibec. În cazul lui Alibec, după ce i-a fost transmis că în poză se află un fotbalist, Vlăduța a întrebat: „Din străinătate sau din România? Mitriță? Cine mai e, ăsta care-a plecat acum? Dennis Man?”.

După ce a aflat răspunsul, cântăreața și-a etalat cunoștințele fotbalistice: „Așa, Alibec, joacă în Turcia”.

Cântăreața trece printr-o perioadă excelentă pe plan profesional. Piesa scoasă de artistă în urmă cu o săptămână, „Bate vântul bate”, este prima în trending pe YouTube în România.

„Nu mă așteptam la acest lucru, deși mi-l doream de ziua mea, adică piesa pe care am lansat-o joia trecută să fie locul 1 pe YouTube. Vreau să-i mulțumesc compozitorului acestei piese, Marius de la Focșani”, a spus Vlăduța în platoul emisiunii.

The post Cum a pus-o în dificultate Denis Alibec pe Vlăduța Lupău la emisiunea lui Cătălin Măruță. Provocarea fabuloasă pe care a primit-o cântăreața | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă