Cum a pierdut Andreea Bălan 90.000 de euro. A deschis un proces, dar nu și-a recuperat banii: „Am angajat o firmă de avocatură”

4 zile in urmă 24

Andreea Bălan a investit 90.000 de euro într-un apartament care urma să fie construit într-un complex din zona Doamna Ghica din nordul Bucureștiului. Investitorul israelian nu a mai dus proiectul la bun sfârșit, iar artista a pierdut banii, după cum a declarat pentru observatornews.ro. A deschis un proces, însă investiția nu a mai recuperat-o.

Cântăreaţa Andreea Bălan a fost doar una dintre cei 571 de oameni care au investit bani în respectivul complex. 20 de milioane de euro a încasat un investitor israelian de la cei pe care i-a convins să îşi cumpere, încă din stadiul de proiect. Ulterior, dezvoltatorul a fugit cu banii când terminase doar unul din cele patru blocuri uriașe.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat pentru Observator artista, care își dorea în respectivul complex un apartament la etajul 11.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a mai explicat ea.

andreea-balan-a-pierdut-90-000-de-euro-apartament-bucuresti-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artista s-a confruntat și cu alte probleme din cauza acestei situații, ANAF i-a blocat conturile. Tabloidele au scris că nu şi-ar fi plătit dările către stat, însă agenția a vrut să recupereze doar de la ea taxa de timbru pentru procesul colectiv.

„Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a mai declarat ea.

La 15 ani de când a investit cei 90.000 de euro, Andreea Bălan nu are nici apartament în Doamna Ghica, și nici nu și-a mai recuperat banii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă