Cum a petrecut Mihaela Borcea Crăciunul alături de iubit. S-a revăzut și cu Cristi Borcea

3 săptămâni in urmă 36


Mihaela Borcea și Cristi Borcea au divorțat în 2011, după un mariaj de 23 de ani. Rodul iubirii lor sunt cei trei copii. După despărțire, ea și-a refăcut viața. Acum e fericită în brațele lui Sorin Rap, alături de care a petrecut clipe speciale de Crăciun.


De o bună perioadă de timp, Mihaela Borcea e într-o relație cu Sorin Rap, cel care i-ar fi fost în urmă cu ani de zile șofer. „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă. Dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea în urmă cu ceva timp Sorin Rap, pe vremea când era doar șoferul Mihaelei Borcea, potrivit fanatik.ro.


Cei doi locuiesc împreună, se comportă deja ca o familie. De Crăciun, Mihaela Borcea a îmbrăcat o ținută de sărbătoare, roșie, și a organizat alături de partener o masă pentru prietenii apropiați. Toți s-au simțit bine, toți s-au distrat și au servit prin preparatele gătite de fosta soție a lui Cristi Borcea.


Mihaela Borcea a arătat pe Instagram cum a petrecut Crăciunul alături de iubit, s-a bucurat de fiecare clipă împreună.Tot pe Instagram, Mihaela Borcea a postat și o imagine în care apare Cristi Borcea. Afaceristul e pozat în dreptul a doua torturi. Se pare că cei doi foști soți s-au revăzut cu ocazia Crăciunului. Se știe că după divorț au avut întotdeauna o relație bună.Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei


Fostul acționar de la Dinamo are trei copii cu Valentina Pelinel, dar și-ar mai dori încă unul. Cristi Borcea, în vârstă de 50 de ani, are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani, cu patru femei. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo îi are cu Mihaela, Alex și Gloria, cu Alina Vidican şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă