Cum a obținut Novak Djokovic scutirea medicală. Dezvăluiri de ultimă oră în scandalul momentului din tenis

1 săptămână in urmă 27

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 10:49

55 citiri

Cum a obținut Novak Djokovic scutirea medicală. Dezvăluiri de ultimă oră în scandalul momentului din tenis

Liderul ATP Novak Djokovici a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă, potrivit bbc.com.

"Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore", au menţionat avocaţii.

Ei au precizat că lui Djokovici i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local.

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Citeste si:

Ultimele detalii despre cazul Djokovic. Ce spune fratele tenismenului. " Este plin de emoții. Vrea să se facă dreptate"

Fratele lui Novak Djokovici, Djordje, a declarat că liderul ATP vrea să se facă dreptate în cazul său, el menţionând că dacă ar fi părăsit Australia, Novak ar fi recunoscut că este...

Clipe de coșmar pentru tenismena din Cehia izolată în același hotel cu Djokovic în Australia. "Mă simt ca la închisoare. Sunt paznici peste tot"

Jucătoarea cehă Renata Voracova, care se află în acelaşi hotel de carantină cu Novak Djokovic la Melbourne, a vorbit despre situaţia ei, în interviuri acordate publicaţiilor DNES şi...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă