Cum a marcat Sandra Mutu ziua de naștere a ”Briliantului”. Ce a postat pe social media

1 săptămână in urmă 14

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

”Briliantul”, care pare a fi ieșit din cursa pentru funcția de selecționer al României, favorit fiind acum Ladislau Boloni (68 de ani), trebuie să-și reconsidere planurile profesionale. Recent, antrenorul a fost ofertat de Kisvarda (Ungaria), club care și-a arătat disponibilitatea de a-l legitima de la vară și pe Claudiu Keșeru (35 de ani).

Galerie Foto

Fostul mare fotbalist a fost aniversat în familie iar Sandra a știut să marcheze acest moment.

”La mulți ani!, sotul meu!🥂Bucurie, prietenie, liniște, emoție, familie, echipă, TU ești totul! Mă faci să mă îndrăgostesc iar și iar în fiecare zi…Te iubesc!❤️ @adrian10mutu”, a postat Sandra, pe contul de pe social media.

Mutu, într-o ipostază rară. Cum a fost surprins de Revelion și ce mesaj superb i-a transmis Sandrei, de ziua ei

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Mutu și Sandra au avut parte de câteva zile emoționante, mai ales că de curând a fost și ziua soției. Sandra a împlinit 28 de ani iar antrenorul s-a lăsat filmat în timp ce dansa cu jumătatea sa.

Extrem de elegant, ca de obicei, ”Briliantul”, care la început de decembrie a fost în Republica Dominicană pentru a-și vedea fetele, nu a ratat ocazia de a posta clipul pe social media, alături de un mesaj superb pe care i l-a adresat și public soției sale.

”La mulți ani, iubita mea ♥️ Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!”, este, poate, cel mai frumos cadou pe care l-a primit Sandra Mutu în acest început de an. 

Etichete: adrian mutu , sandra mutu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă