Cum a luat-o la mișto Dani Oțil pe iubita lui Răzvan Simion: ‘Aoleu’

1 săptămână in urmă 4

Glumele se țin lanț la Neatza cu Răzvan și Dani! Prezentatorii show-ului îi bucură pe telespectatori în fiecare dimineață cu numeroase replici spumoase. De această dată, iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, a devenit ‘victima’ lui Dani Oțil.

Ce a spus Dani Oțil despre iubita lui Răzvan Simion. Toți au izbucnit în râs

Răzvan Simion și Dani Oțil formează un duo imbatabil, astfel că aceștia se bucură de foarte mult succes. Cei doi au parte de mulți fani care îi urmăresc cu sufletul la gură la Antena 1. De asemenea, glumele pe care le au aceștia îi mulțumesc pe admiratorii din toată țara.

Nu mai este un secret faptul că Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai apropiați ca niciodată. Totuși, aceștia preferă să fie extrem de discreți și să nu ofere foarte multe detalii despre relația pe care o au.

„De ce am fugit eu toată viața?”

Totuși, Răzvan Simion a făcut câteva dezvăluiri despre iubita lui. Acesta a mărturisit că toată viața s-a ferit de o anumită zodie și de femeile care provin dintr-o anumită zonă. Dani Oțil s-a amuzat teribil în momentul în care a auzit că Daliana Răducan se potrivește cu descrierea făcută de colegul său.

„Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?

Dani Oțil: De datorii, Răzvane.

Răzvan Simion: În materie de femei.

Dani Oțil: De…îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

Răzvan Simion: Și de ce regiune?

Dani Oțil: Moldova.

Răzvan Simion: Exact de asta am parte.”, au spus cei doi la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce glumă a făcut Dani Oțil la adresa iubitei colegului său

Dani Oțil nu și-a ascuns surprinderea în momentul în care a aflat ce zodie este Daliana Răducan. Acesta a avut un dialog spumos cu Răzvan Simion, spre deliciul telespectatorilor care îi urmăresc în fiecare zi. Partenerul Gabrielei Prisăcariu a făcut o mică glumă la adresa iubitei colegului său.

Mai exact, Daliana Răducan este în zodia Fecioarei. Cei care se află sub acest semn zodiacal sunt cunoscuți pentru faptul că au un simț critic dezvoltat și sunt perfecționiști, dar și extrem de muncitori. Dani Oțil s-a legat de meseria pe care o are iubita colegului său, ținând cont de ce spun astrele.

„Dani Oțil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria…nu mai termină niciodată blocul.”, au mai zis aceștia.

The post Cum a luat-o la mișto Dani Oțil pe iubita lui Răzvan Simion: ‘Aoleu’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă