”Cum a inventat asta?” Leo Messi, din altă lume, la prima apariție din noua eră la Barcelona: ”E extraterestu!”

2 months ago 5

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Argentinianul, la prima apariție după ”telenovela” din vară, a marcat de două ori și a contribuit decisiv la reușita brazilianului Coutinho, într-o prestație care i-a entuziasmat pe fanii catalanii și a fost comentată îndelung pe rețelele de socializare.

Prestația de lux a lui Leo Messi în amicalul Barcelona - Girona

Galerie Foto

La primul gol al partidei, în minutul 21, Messi a pasat genial pentru Trincao, care l-a servit pe Coutinho, rămas singur cu poarta goală.

În finalul primei reprize, Lionel Messi a semnat golul partidei, cu un șut din afara careului. Starul sud-american a șutat cu stângul, mingea a lovit bara, după care s-a scurs în poarta apărată de Juan Carlos.

”Cum a inventat pasa asta?”, s-a întrebat un utilizator de Twitter, când a văzut ”bijuteria” lui Messi. ”E extraterestu” și ”Pasa asta e atât de Messi” au fost alte două reacții venite de la fanii catalani.

În a doua repriză, în minutul 49, argentinianul l-a învins din nou pe goalkeeper-ul de la Girona, de această dată cu un șut deviat de fundașii adverși.

Leo Messi, căpitanul lui Ronald Koeman în Barcelona - Girona

Leo Messi a fost căpitan în partida Barcelonei cu Girona, disputată pe stadionul Johan Cruyff. A fost schimbat în minutul 68, cu Ricard Puig, la scorul de 3-1 pentru ai săi. 

Amicalul a fost organizat pentru a prezenta al treilea rând de echipament al catalanilor în actuala stagiune. Suporterii au avut opinii împărțite în privința acestui echipament.

Ronald Koeman a început meciul într-un sistem 4-2-3-1, cu următorul 11:

Neto Sergi RobertoPiqueAraujoJordi AlbaBusquetsde JongMessiCoutinhoTrincaoGriezmann

Etichete: leo messi , gol messi , barcelona girona
Read Entire Article
Powered By Seo Tools