Cum a încercat Gigi Becali să-l umilească pe Edi Iordănescu. „I-am propus pomană pe luna noiembrie și decembie!” Reacția antrenorului

2 săptămâni in urmă 27

Edi Iordănescu a ales să plece de la FCSB, toate acestea după ce în ultima perioadă a avut numeroase discuții în contradictoriu cu Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a vrut să aibă el ultimul cuvânt și a vrut să-l umilească pe antrenor.

Aventura lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la FCSB s-a încheiat după aproape trei luni, toate acestea deoarece Gigi Becali nu și-a respectat promisiunea și a început să îi critice pe jucătorii vicecampioanei României la TV.

Deși inițial a cerut să primească clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro pentru a dona acești bani, Edi Iordănescu s-a răzgândit.

Cum a încercat Gigi Becali să-l umilească pe Edi Iordănescu

Se pare că decizia lui Edi Iordănescu de a renunța la cei 500.000 de euro vine după ce Gigi Becali a încercat să îl umilească. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a vrut să îi dea „pomană” antrenorului în vârstă de 43 de ani salariile pe noiembrie și decembrie.

„Da, i-am trimis despăgubiri, prin avocat, sub formă de pomană, aşa am scris eu, prin avocat, referitor la salariile pe noiembrie şi decembrie. Avocatul lui cerea 500.000, eu i-am propus pomană pe luna noiembrie şi decembrie, aşa am scris, aşa am considerat eu. Avocaţii scriu ceea ce dictez eu. Ce, interzice legea să scrii pomană?”, a spus Becali, conform Realitateatv.net.

Edi Iordănescu dând indicații în meciul jucat de FCSB cu FC Argeș

Cum a reacționat Edi Iordănescu

Strategia lui Gigi Becali a mers, toate acestea deoarece antrenorul în vârstă de 43 de ani nu a acceptat „pomana” lui Gigi Becali. „Eu cunosc psihologia omului, am pus pomană ca să nu ceară clauza de 500.000 de euro. Şi nu a cerut-o!”, a mai spus patronul lui FCSB pentru sursa citată mai sus.

FCSB nu a rămas foarte mult timp fără antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu. Gigi Becali s-a înțeles cu Toni Petrea pentru a reveni la vicecampioana României și i-a oferit acestuia un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mult decât a încasat în primul său mandat la formația roș-albastră.

 

The post Cum a încercat Gigi Becali să-l umilească pe Edi Iordănescu. „I-am propus pomană pe luna noiembrie și decembie!” Reacția antrenorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă