Cum a încercat CFR Cluj a încercat să dea lovitura cu Florin Niță! L-a ”activat” pe Alexandru Chipciu

1 săptămână in urmă 9

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Șefii campioanei au apelat la Alexandru Chipciu, fostul coleg al lui Niță de la FCSB, pentru a apela la coarda sensibilă a goal-keeper-ului. 

CFR Cluj pregătește deja campania de transferuri a verii. Oficialii grupării din Gruia știu că Giedrius Arlauskis (33 de ani) a semnat doar până la finalul sezonului, atunci când îi va expira contractul și lui Grzegorz Sandomierski (31 de ani), astfel că Bălgrădean Cristian (33 de ani) reprezintă acum singura certitudine ca portar pentru sezonul viitor.

Cum a încercat CFR Cluj să-l aducă pe Florin Niță și ce răspuns a dat portarul

Așa s-a născut ideea transferului lui Florin Niță la CFR Cluj. Portarul, care a făcut minuni în poarta naționalei în cele trei meciuri recent disputate din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, nu semnase încă noul angajament cu cehii.

Pe modelul Academica Clinceni, și cei de la CFR au vrut să reunească, la scară mai mică, o parte din familia FCSB din perioada Laurențiu Reghecampf. Așa că Alexandru Chipciu a fost rugat să-l apeleze pe Niță și să-l atace la coarda sensibilă pentru a veni la Cluj.

Niță a spus pas și a acceptat oferta celor de la Sparta Praga, spre bucuria fanilor cehi.

Florin Niță, primele cuvinte după ce a semnat un nou contract cu Sparta Praga

Portarul român a transmis, după ce și-a pus semnătura pe noul contract, că a luat decizia de a rămâne la Praga după ce s-a consultat cu familia și că speră să continue evoluțiile bune din acest sezon, când a fost deseori decisiv atât pentru Sparta, cât și pentru echipa națională.

E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia.

Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani”, a transmis Florin Niță, pentru site-ul oficial al clubului Sparta Praga.

Florin Niță evoluează la Sparta Praga din ianuarie 2018, când formația din Cehia le-a plătit celor de la FCSB 1.350.000 de euro pentru transfer. În actuala stagiune, portarul român a bifat 20 apariții în tricoul Spartei, ocupanta locului doi din Cehia, în spatele rivalei Slavia, reușind să nu ia gol în nouă dintre jocuri.

Etichete: alexandru chipciu , transferuri cfr cluj , sparta praga , florin nita , florin nita cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă