Cum a început povestea de dragoste dintre Nicoleta Nucă și iubitul ei: ”A fost alături de mine tot timpul”

1 lună in urmă 13


Nicoleta Nucă este acum noua concurentă de la ”Bravo, ai stil” și se bucură de un real succes atât de plan profesional, cât și pe plan personal. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani și a povestit cum a început totul. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar de atunci au rămas împreună.


Concurenta de la ”Bravo, ai stil” este foarte fericită alături de partenerul ei de viață, însă relația lor nu a fost întotdeauna lapte și miere. Nicoleta Nucă a recunoscut că de-a lungul anilor au mai întâmpinat și probleme, însă au reușit de fiecare dată să treacă cu bine peste ele, astfel încât relația lor să nu fie afectată.


Într-un interviu, cântăreața a povestit cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Nicoleta Nucă și Ursache au trecut prin multe împreună și recunoaște că pandemia a fost o mare provocare pentru relația lor.


”Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă, era prietenă comună, și suntem împreună de patru ani. Cred că mi-am dat seama că el este bărbatul cu care doresc să îmi petrec viața pentru că am crescut împreună foarte frumos în acești ani, ne-am maturizat, am trecut prin multe situații, în special negative. În astfel de contexte, mai puțin fericite, îți dai seama dacă bărbatul de lângă tine este persoana potrivită. A fost alături de mine tot timpul, am găsit împreună cele mai bune soluții și am rezolvat orice provocare apărută. Până și pandemia a fost o mare provocare”, a declarat vedeta pentru VIVA!.Nicoleta Nucă: ”Am stat împreună în casă 24 din 24 de ore”


Pandemia a venit și cu multe destrămări de cupluri, însă Nicoleta Nucă și Alex Ursache au rezistat împreună. Artista a dezvăluit că amândoi au caractere foarte puternice și sunt încăpățânați, însă secretul relației lor este echilibrul și compromisurile pe care le fac pentru ca totul să funcționeze în armonie.


”Mulți au decis în această perioadă să o ia pe drumuri separate, dar noi ne-am înțeles foarte bine, am stat împreună în casă 24 din 24 de ore. Suntem amândoi temperamentali, caractere foarte puternice, încăpățânați, dar am învățat în timp când să cedăm, am găsit un echilibru și știm când să facem compromisuri, pentru că o relație funcțională este și despre asta, când să faci un compromis”, a mai spus Nicoleta Nucă pentru sursa mai sus menționată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă