Cum a fost turnat Fulgy de la Clejani Poliției Române. Ce avea, de fapt, în mașina sa, când a comis toate ilegalitățile

2 luni in urmă 40

Fulgy, fiul Clejanilor, a spus că a fost ”turnat” la poliție de doi prieteni care se aflau în mașina lui, atunci când a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Cum a fost turnat Fulgy de la Clejani Poliției Române

Acesta a spus că toate necazurile avute în ultimele luni i se trag de la doi tineri care l-au ”turnat” oamenilor legii. Acesta spune că ei erau ”cârtițe” ale poliției și a dat de înțeles că din cauza lor el a a fost prins conducând sub influența narcoticelor.

”Nu dau în judecată pe nimeni, nu torn pe nimeni, pentru că eu sunt un om drept și sunt și gangster, dacă vreau eu.

Țin cont de chestii de-alea, gen: nu sunt șobolan sau cârtiță cum au fost băieții ăia doi care erau cu mine în mașină. Sau turnător. Nu sunt turnător, în cel mai rău caz le dau un milion de euro la fiecare cu care m-am certat”, a povestit Fulgy într-un live pe contul lui de Youtube.

Ce declara Fulgy în urmă cu ceva timp

Însă Fulgy nu a dezvăluit identitatea tinerilor care ar fi informat poliția în legătură cu starea lui, dar a povestit că pe cei doi i-a luat de la studioul lui Alex Velea. La câteva ore după ce a ajuns la poliție, Fulgy încă nu era convins că aceștia l-au turnat la autorități.

”În legătură cu ce s-a întâmplat sâmbătă pot să spun că trăiesc într-o țară coruptă. Eu, sâmbătă, m-am trezit, am mâncat, iar seara la opt am fost la Alex Velea, prietenul meu și al familiei noastre.

Am vrut să fac o piesă pentru cățelul meu, Cash. O să urmeze și o piesă cu Alex Velea și Viorica de la Clejani, tot de mine făcută. Am făcut un grătar apoi, cu toți băieții de la Golden Boy.

Nu pot să spun că m-a turnat nimeni sau că am fost turnat. De obicei în studiouri se fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate.

După petrecere am plecat cu doi băieți de acolo și am ajuns acasă. Am oprit în fața unui echipaj de poliție, m-au recunoscut și mi-au făcut un alcool test care a ieșit zero. Am plecat și am fost urmărit de altă mașină de poliție care, când am ajuns în fața casei, a dat drumul la girofar și a mai chemat alte două mașini.

Au zis: ”Oprește-te, că vrem să-ți facem test de droguri”! Au început să se certe cu mama și cu tata! Am zis: ”Gata, hai la INML”!

Mi-au recoltat sânge, salivă și s-a aflat că am THC. Am inhalat canabis, stând cu oameni care fumează iarbă. Am stat în preajma la iarbă și am inhalat și automat că a ieșit la analize. Nu cred că am dosar penal, că nu au venit rezultatele de la INML, durează 48 de ore”, spunea Fulgy în urmă cu două luni și jumătate.

The post Cum a fost turnat Fulgy de la Clejani Poliției Române. Ce avea, de fapt, în mașina sa, când a comis toate ilegalitățile appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă