Cum a fost traumatizată Prințesa Diana de Charles.Ce a pățit femeia

1 lună in urmă 1

S-au împlinit 40 de ani de la ziua în care Prințesa Diana și Prințul Charles își anunțau logodna. Cu toate că multe femei au invidiat-o pentru asta, Lady D. a avut parte de multă nefericire după intrarea sa în familia regală a Marii Britanii.

Cum s-a comportat Prințul Charles cu Diana

Pe 24 februarie 1981 s-au implinit 40 de ani de când Prinţul Charles şi Lady Diana Spencer apăreau în faţa presei pentru a-şi anunţa logodna. Cuplul era împreună de şase luni la momentul respectiv. Cei doi şi s-au văzut pentru prima dată pe când Charles o curta pe sora mai mare a Dianei, Lady Sarah.

La vremea respectivă amândoi păreau extrem de entuziasmați de relația lor și aveau numai cuvinte de laudă unul fața de celălalt. Cei doi au declarat la vremea respectivă, într-un interviu acordat pentru BBC, că sunt încântați să fie împreună. Charles spune ca este fericit ca a fost acceptat de Diana, in timp ce ea spunea ca Prințul este o persoană extraordinară.

Cu toate acestea, în ciuda complezenței, se pare că între cei doi au existat o incompatibilitate încă de la început. Întrebaţi dacă sunt îndrăgostiţi, Diana a răspuns un „desigur” timid, iar Charles a completat-o cu următoarele cuvinte: „orice ar însemna asta… să fii îndrăgostit”. Acest lucru ar fi ofensa-to pe viitoarea prințesă.

Prințul a mai declarat că ar fi vrut să-i dea răgaz Dianei în ce priveste decizia ei de a accepta acest mariaj, însă, ea ar fi acceptat fără să stea pe gânduri si a ales să se mute la Clarence House. Diana avea la vremea respectiva vârsta de 19 ani și lucra ca educatoare. Ea locuia într-un apartament din Kensington pe care-l împărțea cu niște colege.

Relația lor nu a funcționat de la început

Cu toate ca afișau o imagine perfectă a unei familii ce părea fericita, nu a fost așa. Diana a povestit în cadrul unui interviu, dar și în cartea sa autobiografică despre nenumăratele dăți când s-a simțit umilită de celebrul său soț. Într-un final relația celor doi s-a destrămat, însă, Diana a rămas chiar și după divortul celor doi, in inimile oamenilor. A fost supranumita „Prințesa inimilor” și a continuat sa se implice în numeroase acte de caritate pe întreg mapamondul.

Dupa divorțul care a zguduit lumea, Diana a fost implicată într-o relație amoroasă cu omul de afaceri de origine egipteană, Dodi Al Fayed, alături de care și-a pierdut și viața în teribilul accident de masină, care a avut loc la Paris. Acela a fost momentul care a îndoliat o lume întreagă. Milioane de oameni din lumea întreaga au plâns-o pe Lady D. și în continuare numele ei este pomenit cu admirație și continuă să fie un model și un etalon al decenței și al bunătății.

După separarea de Diana, Prințul Charles și-a refăcut viața alături de Camila, cu care ar fi avut o relație de ani de zile și alături de care este și astăzi.

 

 

The post Cum a fost traumatizată Prințesa Diana de Charles.Ce a pățit femeia appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă