Cum a fost surprins Smiley chiar de Crăciun. Dovada clară că artistului îi merge de minune FOTO (exclusiv)

2 săptămâni in urmă 37

Cum și-a petrecut Smiley Crăciunul și cum a fost surprins în săptămâna de sărbătoare? Fanii au tras concluzia că familiei îi merge fantastic pe plan profesional pentru că nu mulți și-ar permite să facă un astfel de gest.

Lui Smiley îi merge fantastic: cum a fost surprins de Crăciun?

Iubitul Ginei Pistol a fost clar unul dintre răsfățați în acest Crăciun. Cântărețul a primit un cadou în valoare de 150.000 de euro. Chiar paparazzi impact.ro l-au surprins bucurându-se de darul de sărbători.

Moș Crăciun a fost darnic și i-a adus solistului un Mercedes în valoare de 150.000 de euro. Smiley a condus mulți ani un automobil marca Jaguar, iar acum a fost văzut într-o benzinărie ieșind dintr-un alt bolid de lux. Prezentatorul se bucură de sărbători fantastice anul acesta pentru că o are alături de fiica sa, Josephine Ana Maria.

Amintim că vedeta clar își permite să ofere și el cadouri scumpe pentru că nu o duce deloc rău pe plan financiar. El nu a dus lipsă de proiecte nici în pandemie și a continuat să se bucure de atenția fanilor de pe TV cu ajutorul emisiunii Superstar.

De asemenea, partenera sa de viață s-a reîntors pe micile ecrane pentru celebrele emisiuni pe care le moderează – Chefi la cuțite și Asia Express. Mai mult decât atât, de când a devenit mămică face reclame pentru diverse produse pentru bebeluși, pe lângă colaborările cu anumite brand-uri de la noi.

„Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată”

Întrebat cu cine seamănă micuța lui și cum este viața de tătic, Smiley a făcut câteva destăinuiri. Solistul a mărturisit că fetița seamănă mult cu Gina și că cei doi părinți trăiesc din plin momentele acestea în care au ocazia să vadă crescând rodul iubirii lor. De asemenea, el a mai declarat și că formează împreună o echipă fantastică și că fac totul împreună, lucru confirmat și de celebra moderatoare.

„Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună.

Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, spunea Smiley, conform impact.ro.

The post Cum a fost surprins Smiley chiar de Crăciun. Dovada clară că artistului îi merge de minune FOTO (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă