Cum a fost surprins pe stradă politicianul care nu crede în covid-19 FOTO exclusiv

2 săptămâni in urmă 1

Opinia publică românească nu a fost mai dezbinată niciodată ca acum. De-o parte, politicieni, personalități publice sunt împotriva măsurilor restrictive impuse. De cealaltă parte, alți politicieni și formatori de opinie susțin actuala rânduială din Pandemie. În prima categorie, de ceva vreme, se află și fostul candidat la șefia Senatului, din partea PSD, politicianul Șerban Nicolae. Acesta declara oficial că nu crede în Pandemia de Covid-19.

Politicianul Șerban Nicolae nu crede în Pandemie

Politicianul Șerban Nicolae a avut șansa de a deveni al doilea om în stat, candidând din partea PSD la șefia Senatului. Nu asta a atras atenția opiniei publice, ci declarațiile sale privitoare la Pandemie și la existența reală a acestui virus.

Deși se declară împotriva acestor măsuri, paparazzi Impact.ro l-au surprins pe politicianul Șerban Nicolae la un restaurant nordul Capitalei, respectând cu strictețe regulile impuse de autorități. Ceea ce, deducem noi, că nu mai este chiar așa de neîncrezător în existența virusului.

Politicianul PSD critică dur măsurile luate de Guvernul PNL

politicianul Șerban Nicolae, încă de la debutul crizei, declara că nu crede în existența virsului COVID-19. În opinia sa, măsurile impuse de guvernanți sunt abuzive și exagerate, și că au generat un haos general.

”Numărul anomaliilor, al acțiunilor ilogice și al semnelor de întrebare legate de gestionarea epidemiei și a campaniei de vaccinare este mult mai mare. Aproape nimic nu e cu adevărat coerent. NImic nu este eficient sau legat în mod rațional de prevenirea și combaterea COVID-19. În România se aplică mimetic măsurile restrictive aplicate în alte țări. În România se primesc și se administrează exclusiv vaccinuri acreditate de către autoritățile UE, fiind excluse cele din Rusia și China.

Nu mai avem discernământ? Imitarea mecanică a altora e singura formă de acțiune? Virusul acționează geo-politic? S-a stabilit, pe criterii științifice, că Rusia și China nu dispun de cercetare medicală demnă de încredere? Iar dacă nu există încă un tratament standardizat și certificat ca eficient în tratarea bolii, de ce reacția halucinant-isterică împotriva unor scheme „neautorizate.”, scria Șerban Nicolae pe Facebook.

Alături de colegii de partid din Camera Deputaților, aflați în opoziție, Șerban Nicolae a criticat dur și ultimele măsuri luate de Guvern. În alocuțiunile publice, atât la pupitrul Senatului, cât și pe rețelele de socializare, politicianul Șerban Nicolae a declarat că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă acum, și că toate măsurile luate nu rezolvă mai nimic, fiind nevoie de testarea în masă a populației.

The post Cum a fost surprins pe stradă politicianul care nu crede în covid-19 FOTO exclusiv appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă