Cum a fost surprins Andrei Ivan la meciul cu FCSB + Ce se întâmplă cu viitorul atacantului din Bănie

6 zile in urmă 27

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cum a fost surprins Andrei Ivan la meciul cu FCSB + Ce se întâmplă cu viitorul atacantului din Bănie

Atacantul se află în ultimul an de contract cu oltenii, astfel că au apărut speculații legate de viitorul său profesional. Ivan nu ar spune nu unei oferte externe, dar nu vrea să se despartă de Universitatea liber de contract, potrivit informațiilor digisport.ro.

Galerie Foto

Internaționalul român a venit pe ”Ion Oblemenco” însoțit de superba sa soție Anda Ivan, fostă Butuc. Andrei era îmbrăcat sport, într-un hanorac cu inserții, în timp ce jumătatea sa era, de asemenea, tot îmbrăcată sport, cu o cămasă în  carouri și cu o șapcă pe cap.

Ivan mai are de așteptat până va reveni pe gazon, dar asta nu-l împiedică să-și facă planuri de viitor. Conform surselor digisport.ro, atacantul așteaptă propunerea de prelungire a contractului din partea conducerii clubului.

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Mai mult, Ivan se pare că va și parafa noul angajament deoarece îi este recunoscător lui Mihai Rotaru pentru că i-a fost alături în momentele grele.

Bordeaux a oferit 5 milioane de euro pentru Andrei Ivan

În altă ordine de idei, conform acelorași surse, clubul Universitatea Craiova a primit o ofertă pentru Ivan, de la Bordeaux, liga a doua din Franța, în valoare de cinci milioane de euro. Principalul finanțator al oltenilor a refuzat-o, nefiind mulțumit de modul în care francezii au propus să facă plata.

Rotaru este foarte atent la viitoarele transferuri, pentru că nu mai vrea să aștepte foarte mult timp până când va primi și banii, așa cum se întâmplă cu Alex Cicâldău. Aproximativ trei milioane de euro mai are de primit gruparea din Bănie de la Galatasaray.

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - FCSB 2-1

Etichete: bordeaux , andrei ivan , andrei ivan craiova , andrei ivan contract , andrei ivan bordeaux


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă