Cum a fost «lucrat» Mircea Rednic de Bogdan Bălănescu la Dinamo: „«Îmi pare rău, dar nu știți clauza aia? Ia uitați-vă mai bine acolo!» Așa a fost, știe toată lumea!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 5

Florin Prunea a povestit un episod din 2019, când Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo de fostul oficial Bogdan Bălănescu în urma unui episod controversat.

Pe vremea când ocupa funcția de director general al lui Dinamo, actualul conducător al lui FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a fost cel care l-a dat afară pe Mircea Rednic. Mai exact, acesta doar i-a adus la cunoștință o clauză din contract, neștiută de tehnician, care încheia automat angajamentul deoarece echipa nu terminase printre primele șapte clasate.

Florin Prunea a povestit, în cadrul ProSport Live, cum a decurs momentul întâlnirii dintre Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu.

Mircea Rednic, trădat de „Iuda” Bogdan Bălănescu

Motivul pentru care Mircea Rednic îl numește deseori „Iuda” pe Bogdan Bălănescu este exact episodul istorisit în cadrul ProSport Live de Florin Prunea. În 2019, antrenorul a fost anunțat că nu i se mai prelungește angajamentul deoarece echipa nu a terminat printre primele șapte, conform unei clauze de care antrenorul nu avea cunoștință.

„Iuda (n.r. cum îi spune Mircea Rednic lui Bogdan Bălănescu). Așa a fost, știe toată lumea. «Nea Mircea, îmi pare rău, dar nu știi clauza aia? Ia uitați-vă mai bine acolo, că nu se mai prelungește automat decât dacă termini pe locul 7!». A pus mâna pe telefon și a sunat pe cineva: «M-ai distrus, m-ai nenorocit! Nu mi-ai spus de clauza asta».

(N.r. Tu ai semnat vreodată un contract fără să îl citești?) Niciodată! Mai ales la antrenor… E singura ta protecție, o umbrelă, așa, care te protejează”, a declarat Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

Momentul reîntâlnirii dintre Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu s-a produs luni seara, când Dinamo s-a văzut învinsă de FC Voluntari în etapa a 16-a a Ligii 1, scor 3-1 în favoarea formației din Județul Ilfov.

The post Cum a fost «lucrat» Mircea Rednic de Bogdan Bălănescu la Dinamo: „«Îmi pare rău, dar nu știți clauza aia? Ia uitați-vă mai bine acolo!» Așa a fost, știe toată lumea!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă