Cum a fost împiedicat Cornel Dinu să devină antrenor la Steaua: ”A venit o gagică și mi-a pus ceva în vin”

1 săptămână in urmă 14

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

”Procurorul” a petrecut 17 ani ca jucător la Dinamo, apoi a devenit antrenor. Cornel Dinu și-a început oficial cariera de ”principal” în Ștefan cel Mare în 1984, dar susține că, de fapt, el a fost artizanul succesului istoric al ”câinilor” din 1983, cu Hamburg, deținătoarea Cupei Campionilor Europeni la acea vreme.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Cornel Dinu a fost la un pas de a o antrena pe Steaua, la insistențele lui Valentin Ceaușescu: ”A venit o gagică și mi-a pus ceva în vin”

Dinamo s-a impus cu 3-0 în fața echipei din Germania, în fața unui stadion ”23 august” arhiplin, victorie care a entuziasmat pe toată lumea, inclusiv pe Valentin Ceaușescu, omul care conducea Steaua.

Dinu a dezvăluit că ani mai târziu, când o pregătea pe FCM Târgu Mureș, a fost contactat de fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu pentru a o prelua pe Steaua, imediat după ce trupa din Ghencea devenise campioana Europei.

Planul a fost dejucat cu ajutorul intervenției generalului Nuță, care nu și-a dorit în niciun chip să-l vadă pe Cornel Dinu pe banca rivalei și a pus la cale o strategie pentru a-l împiedica să se întâlnească cu Valentin Ceaușescu.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Valentin fusese cu noi la Hamburg și văzuse cine a făcut tactica, antrenamentul și și-a dat seama. El a vrut să mă aducă pe mine antrenor la Steaua, de la Târgu Mureș, dar m-a drogat generalul Nuță, de la Interne, într-o noapte și n-am mai ajuns la Steaua.

M-a căutat Valentin și în Dâmbovița, nu mă mai găsea. A venit o gagică pe care o știam eu în Târgu Mureș, am stat cu ea seara și mi-a pus ceva în vin sau în cafea. M-am trezit a doua zi la 6 seara, d-aia am întârziat la întâlnirea cu Valentin”, a dezvăluit Cornel Dinu, pentru ziare.com.

Etichete: cornel dinu , cornel dinu dinamo , valentin ceausescu , cornel dinu steaua , cornel dinu drogat

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă