Cum a fost furată Adriana Bahmuțeanu. A avut un șoc când a văzut cine a făcut-o

2 luni in urmă 12

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe îngrozitoare, în urmă cu câțiva ani, când a observat că îi lipsesc mai multe obiecte de valoare din casă. Fosta soție a lui Silviu Prigoană avea, la vremea respectivă, atât bani, cât și multe lucruri valoroase. Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul și ce surpriză imensă a avut atunci când a aflat cine a fost hoțul.

Cum a fost furată Adriana Bahmuțeanu

Fosta prezentatoare Tv a povestit cum, pe vremea când era căsătorită cu Silviu Prigoană, a avut parte de multe prietenii din interes. Ea s-a confruntat cu persoane care au vrut să profite de ea și de banii ei, iar surpriza cea mare a fost chiar cea mai bună prietenă a ei.

„Fostul meu soț este un om foarte bogat. În primul rând mă loveam de invidia oamenilor, mai ales a unor femeie care credeau că am o viață fără cusur. Erau persoane care veneau să profite, erau prieteni falși, cei care aveau un interes mai mult sau mai puțin ascuns și care insistau să ne viziteze.

Am avut o prietenă foarte bună, eu o consideram cea mai bună. Aveam o garsonieră pe vremea aia și i-am lăsat cheile pentru că trebuia să vină un instalator să vină să facă ceva.

Eu am plecat câteva zile din oraș și am rugat-o pe ea, de fapt ea s-a și oferit. Când am venit acasă, am constatat că îmi lipsesc multe obiecte de valoare.  Aveam un lănțișor de aur la care țineam foarte mult și nu era la locul lui.’, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro.

Fosta prezentatoare Tv, furată chiar de cea mai bună prietenă

Vedeta a mers și i-a cerut explicații prietenei sale, însă a avut un șoc atunci când a ajuns la ea acasă. Femeia avea haine, icoane, cratițe și tigăi furate din casa ei. Adriana Bahmuțeanu a povestit că femeia se folosise de apartament pentru a sta cu amantul ei, spre șocul vedetei.

„Am descoperit după aceea că am mers glonț la ea acasă și văzusem că îmi furase foarte multe lucruri din casă. Haine, icoane, cratițe, tigăi, jumătate din casa mea era la ea.

Ea stătuse la mine acasă pentru că am găsit cerșafurile într-un anumit fel, cineva dormise acolo. Mi-a mărturisit că este într-o situația nasoală. S-a folosit de soț și mi-a folosit apartamentul să stea cu amantul. Pe moment îmi venea să o omor, dar n-am omorât-o.’, a spus fosta prezentatoare Tv.

Adriana Bahmuțeanu are o relație cu artistul Nikos Papadopoulus

Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nikos, un artist de origine greacă. Cei doi se înțeleg foarte bine, însă vedeta a declarat că nu își dorește să se căsătorească.

„Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă. Nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă.

E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică“, a declarat fosta soție a lui Prigoană.

Vedeta locuiește acum singură, iar asta pentru că judecătorii au stabilit că cei doi băieți să locuiască la Silviu Prigoană. De altfel, el are custodie asupra lor, însă vedeta îi poate vizita oricând își dorește.

Silviu Prigoană este căsătorit Mihaela Botezatu din 2016. Cei doi s-au căsătorit în secret, în Las Vegas, iar pe 8 Martie împlinesc cinci ani de căsnicie. Mihaela are trei copii dintr-o căsătorie anterioară, în timp ce afaceristul are doi băieți din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

The post Cum a fost furată Adriana Bahmuțeanu. A avut un șoc când a văzut cine a făcut-o appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă