Cum a fost convins Gigi Becali să-l transfere pe Ante Vukusic. Minusurile atacanților Florinel Coman și Octavian Popescu

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Și Gabi Balint a identificat minusurile celor doi jucători pe acest post de atacant de careu, lipsa forței!

Milionarul din Pipera a întârziat foarte mult achiziționarea unui vârf de careu, pentru că era convins de faptul că FCSB are soluții suficiente în lot pentru a acoperi această poziție, după ce Sergiu Buș s-a transferat în Coreea de Sud.

Ilie Dumitrescu: ”Te ajută mult un număr 9. Buziuc e un jucător care încearcă”

Aducerea croatului nu are nicio legătură cu plecarea lui Dennis Man la Parma. Vukusic a fost adus la București înainte de a se parafa transferul internaționalului român la gruparea emiliană.

Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a tot spus, de ceva vreme, faptul că FCSB duce lipsă de un fotbalist de gabarit, care să ajute la finalizare. Cel mai recent s-a exprimat pe marginea acestui subiect după remiza roș-albaștrilor de la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-1.

”FCSB a atacat, dar nu au fost eficienți în fața porții. Chiar și pe terenul ăsta (n.r. - de la Pitești, care a fost plin de noroi, parțial gheață și parțial zăpadă) au avut ocazii importante.

Pe o asemenea suprafață te ajută mult un număr 9, poate să finalizeze un duel aerian. Buziuc este un jucător care încearcă, dar atât”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

De ce Coman și Octavian Popescu nu pot fi atacanți de careu

Mai dur a fost Gabi Balint. Fostul mare atacant a identificat problemele pe care le au Florinel Coman și Octavian Popescu atunci când sunt utilizați ca atacanți de careu.

"S-a văzut lipsa unui atacant, lipsa unui număr 9. Jucătorii FCSB-ului au încercat situații de unu-la-unu, dar n-au reușit nimic.

Octavian Popescu nu are forță, Coman la fel. Nu înțeleg de ce a ieșit Tănase la pauză. Octavian Popescu se angrenează în multe situații pe care nu le înțelegi și nu poate să șuteze.

De multe ori lovește mingea cu latul, nu are șut. Are curaj, îndemânare, asta îmi place la el”, a spus și Balint, la Digi Sport.

Etichete: gabi balint , ilie dumitrescu , octavian popescu , florinel coman , atacant fcsb , tranbsferuri fcsb , ante vukusic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă