Cum a făcut Amalia Năstase primii bani. Fosta soție a lui Ilie Năstase, situație stânjenitoare la primul loc de muncă

1 lună in urmă 26

Amalia Năstase a povestit care a fost primul ei loc de muncă, dar și cu situație stânjenitoare s-a confruntat atunci. Fosta soție a lui Ilie Năstase spune cum a făcut primii ei bani.

În cariera sa profesională, Amalia Năstase a avut parte și despre experiențe mai puțin plăcute. Ea își amintește că primul loc de muncă a fost unul part-time, la o firmă de asigurări. Când s-a angajat, fosta soție a lui Ilie Năstase nu știa nici măcar cum să trimită un fax.

„Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii „ShowBlitz” de la Antena 3.

Vedeta își amintește că primii bani i-a făcut era adolescentă și îi învăța pe copiii de grădiniță limba engleză. După vârsta majoratului, Amalia Năstase a început o afacere cu sampling cu țigări, abia mai apoi s-a angajat la firma de asigurări.

amalia-nastase-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fosta soție a marelui jucător de tenis mărturisește că mai mulți bani i-a făcut din afacerea pe care a avut-o cu Ilie Năstase, fiind vorba de un lanț de fast-food pe care l-au avut în Republica Moldova.

„Făceam engleza cu nişte copii la grădiniţă. Aveam vreo 18 ani, nu mai ştiu, 16. După aceea tot pe 18 ani am făcut sampling cu ţigări. Ăsta a fost cel mai bănos de la vremea aceea şi apoi m-am angajat la o companie de asigurări.

Prima afacere mare pe care am făcut-o a fost licenţa unui lanţ de fast-food în Republica Moldova, cel mai cunoscut lanţ de fast-food”, a mai spus Amalia Năstase în cadrul emisiunii deja menționate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă