Cum a explicat Sorana Cîrstea eșecul cu Vondrousova. Unde a greșit și concluzia trasă după evoluția de la Melbourne

1 săptămână in urmă 15

Liga 1: FC Argeș - Viitorul, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - UTA Arad, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Galerie Foto

Eleva lui Adrian Cruciat a recunoscut la final că erorile neforțate - 38 - au costat-o în ecuația meciului jucătoarea în vârstă de 21 de ani.

Reacția Soranei Cîrstea după eșecul cu Vondrousova

”Am început cam greu meciul, am făcut multe greșeli, am simțit că meciul a fost în mâna mea, dar nu am reușit să câștig momentele importante, aici s-a făcut diferența la 4-4 am avut câteva mingi pentru game, la 5-4 pentru ea am avut minge de break, cred că aici s-a jucat pentru că începusem deja să mă simt mai bine pe teren, dar nu am reușit să iau setul doi și acolo s-a terminat meciul”, a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.ro.

85 de minute a durat meciul Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova 2-6, 4-6

Sorana Cîrstea: "Am progresat, sunt pe un drum ascendent"

Pentru eleva lui Adrian Cruciat parcursul de la Melbourne presărat cu victorie în fața dublei câștigătoare de turneu de GS, Petra Kvitova, îi oferă un imbold mental după ce 14 zile s-a antrenat în camera de hotel.

”Cred că joc mult mai bine, am progresat, sunt pe un drum ascendent, îmi pare rău că n-am reușit să-mi fructific șansele astăzi, însă clar a fost o călătorie pozitivă, de pe care pot să construiesc foarte mult”, a mai spus Cîrstea, pentru sursa mai sus menționată.

Etichete: sorana cirstea , reacție sorana cîrstea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă