Cum a explicat Dan Barna momentul în care un angajat al Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii căzuți în Parlament

1 lună in urmă 2


„I-a luat, mi i-a dat şi i-am mulţumit. Subiect încheiat”, a explicat Dan Barna, pentru Mediafax, episodul de luni, din Parlament. Liderului USR i-au căzut ochelarii de pe masă, însă nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru în locul său.


„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru şi i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervenţiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari”, a declarat Dan Barna pentru Mediafax.


Dar colega de alături a observat şi a avut iniţiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt şi i-am spus că sunt acolo, jos, în faţă.

Dan Barna:
Momentul în care ochelarii lui Dan Barna alunecă de pe masă

„Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat… Chiar m-am gândit să nu-i uit şi să plec fără să-i iau”, a mai spus vicepremierul.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă