Cum a explicat Adrian Petrache lipsa lui Florin Salam din finala X Factor. „Dezamăgitor este când îți faci așteptări”

1 lună in urmă 27


Adrian Petrache a fost unul dintre finaliștii X Factor al ultimului sezon, iar artistul a făcut parte din echipa Loredanei. În marea finală, acesta a avut parte de o surpriză neplăcută din partea unchiului său, Florin Salam, alături de care trebuia să cânte în duet.


Florin Salam și-a lăsat nepotul baltă, acesta fiind nevoit să își interpreteze melodia alături de Florin Ristei, unul dintre jurați. Acum, Adrian vine cu o declarație neașteptată și explică lipsa unchiului său de pe scenă, într-un mod neobișnuit.


„Vă pot răspunde la această întrebare. Prietenii mei știu foarte bine că oriunde merg, eu merg cu chitara după mine. De la un timp, de câteva luni, eu sunt pasionat de filozofia stoică și am cărticica asta.Nu sufăr de depresie, nu am nicio problemă, dar fiind scrisă de Epictet, mi s-au părut foarte interesante niște lucruri, care cred că ajută foarte multă lume în situația în care nu știu ce să facă. Uite că m-ați întrebat dacă e un eveniment sumbru.


Nu este dezamăgitor. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă.


Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala”, a spus Adrian Petrache la Xtra Night Show.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă