Cum a devenit MM Stoica ”Michael” și cum a ajuns Dennis Man la Parma. Ce a spus Giovanni Becali despre Anamaria Prodan

1 lună in urmă 3

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

”Cei de la Parma m-au contactat pe mine, chiar președintele lor, Kyle, americanul. Eu aveam o procură de la Gigi, în valoare de 12 milioane de euro, plus 2-3 milioane bonusuri, valabilă până la data de 15 ianuarie 2021.

Ei nu știau ce sa facă. S-a creat acolo o celulă sportivă, au crezut că e cacealma cu prețul de 12 milioane, plus 2 milioane bonusuri, plus salariul jucătorului”, a dezvăluit Giovanni Becali, la Digi Sport.

Galerie Foto

Impresarul a povestit și cum Kyle Krause CEO-ul companiei Kum&Go, care conduce clubul, s-a implicat personal și cum a ajuns MM Stoica intermediar.

”Eu nu știam că ei au făcut o altă ofertă, de 10 milioane de euro prin cineva care nu avea drept de semnătură, adjunctul directorului sportiv, care nu poate decide de unul singur. Da, e posibil să se fi făcut prin Anamaria Prodan

Gigi mi-a spus atunci că are pe masă o ofertă în valoare de 10 milioane de euro, dar că el nu-l dă decât pe 15 milioane. Pe la 12 noaptea mă cheamă americanul, care e de origine siciliană, se căsnește să vorbească în italiană, e un personaj rar. 

Președintele Klaus mi-a spus că mă crede, dar m-a rugat să-l las să vorbească direct cu Gigi. Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica.

Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael.

El chiar i-a spus că fata lui e acolo în Sicilia, așa că mai vorbesc. Cred că-l mai sună pe Michael”, a mai spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

VIDEO cu Giovanni Becali despre transferul lui Man la Parma

Etichete: parma , anamaria prodan , giovanni becali , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă