Cum a comentat Nadal situația lui Djokovici: "Suportă consecințele deciziilor lui"

2 săptămâni in urmă 13

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 09:19

171 citiri

Spaniolul Rafael Nadal, care a obținut prima sa victorie după patru luni, a fost întrebat despre situația lui Novak Djokovici.

Sârbul i s-a anulat viza de intrare în țară și este acum la un hotel în care stau de obicei cei care cer azil.

Nadal nu are prea multă empatie față de ce si se întâmplă lui Djokovici, lăsând să se înțeleagă că, dacă sârbul s-ar fi vaccinat, tot acest tărăboi era evitat.

"Cred că dacă ar fi dorit să joace aici, ar fi făcut-o. El a mers pe altă cale, a luat deciziile lui și acum suportă consecințele. Bineînțeles că nu îmi place situația în care e acum. Într-un fel îmi pare rău pentru el. Dar știa care sunt condițiile cu multe luni în urmă și a luat decizia pe care a vrut-o".

Nadal a spus foarte răspicat: "Singurul lucru care e clar pentru mine este că dacă ești vavvinat poți să joci la Australian Open și oriunde în lume. Cred că lumea a suferit desstul ca să nu respecte regulile".

Citeste si:

Djokovici merge la Australian Open! Organizatorii au făcut o excepție pentru liderul mondial

Telenovela participării lui Novak Djokovici (numărul unu ATP) la Australian Open a ajuns azi la un deznodământ. Sârbul a anunțat că va participa la Aussie Open, primind din partea...

 "Djokovici va afla ce înseamnă să fii disprețuit de toată Australia"

După ce liderul ATP Novak Djokovici a primit acceptul de a juca la Australian Open, deși nu este vaccinat, reacțiile au început să curgă. Un coleg de circuit de top a a avut o declarație...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă