Cum a comentat Mirel Rădoi diferența mare de experiență dintre el și Joachim Low. A dat exemplul Euro U21 2019

1 lună in urmă 3

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Selecționerul este convins că adversarul însuși reprezintă un factor motivațional exponențial.

În plus, Rădoi le-a transmis și public elevilor săi să nu mai comită erorile din apărare din meciul cu Macedonia de Nord pentru că Germania are atacanți de clasă, care nu ratează din poziții ideale.

Cum a comentat Mirel Rădoi diferența mare de experiență dintre el și Joachim Low. ”Sper să fim pregătiți!”

”E clară diferența de experiență dintre mine și alți antrenori. Dar a fost și la Campionatul European U21 din 2019, când am dat peste antrenori mult mai experimentați decât mine și naționala României a reușit să câștige. Nu am cum să vorbesc în procente.

În plus, la ora partidei, naționala României nu mai are nevoie de un antrenor care să-i motiveze. O fac miza întâlnirii și valoarea adversarului.

Eu sper ca noi să fim pregătiți pentru ceea ce urmează, să înțelegem că am avut momente foarte bune cu Macedonia de Nord, dar și că au fost situații în care ei  ne-au destabilizat și în care pot apărea jucători mult mai valoroși care să le speculeze”, a spus Rădoi, la conferința de presă dinaintea partidei de mâine seară, de pe Arena Națională, 21:45, LIVE TEXT pe Arena Națională.

VIDEO cu Mîrel Rădoi la conferința de presă, înainte de România - Germania 

Etichete: romania - germania , mirel radoi , cupa mondiala din qatar , preliminarii cm 2022 , romania macedonia de nord , joaquim low
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă