Cum a comentat Ancelotti decizia de a-l trimite pe Hazard înapoi pe bancă, după ce l-a pus să se încălzească 40 de minute

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Belgianul a bifat 10 apariții în tricoul "Los Blancos" în actuala ediție, majoritatea din postura de rezervă, și nu a reușit să înscrie niciun gol. 

Cum a comentat Ancelotti decizia de a-l trimite pe Hazard înapoi pe bancă, după ce l-a pus să se încălzească 40 de minute

La ultimul meci jucat de Real Madrid, partida contra celor de la Șahtior Donețk de pe teren propriu, 2-1, din cadrul grupelor Champions League, Hazard a fost rezervă neutilizată. 

Fostul star al lui Chelsea a fost trimis la încălzire de către Carlo Ancelotti în startul părții secunde, însă în cele din urmă, după ce a petrecut aproape o repriză întreagă pe marginea terenului, a fost trimis să ia loc din nou pe banca de rezerve.

Antrenorul vicecampioanei Spaniei a comentat ulterior această dezicie și a explicat că le-a cerut scuze atât lui Hazard, cât și lui Marcelo, care a pățit exact același lucru.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

"E normal să fii nervos uneori, chiar și mai mult în acest context. Înțeleg perfect reacția unui jucător care s-a încălzit 40 de minute la marginea terenului în a doua repriză, pentru ca în final să nu fie introdus pe teren. Le-am spus celor implicați că îmi pare rău, dar nu am vrut să mai fac alte schimbări.

Chiar și Marcelo s-a încălzit pentru 40 de minute, în condițiile în care a câștigat Liga Campionilor de mai multe ori. Îmi pare rău, dar poziția în care mă aflu e uneori dificilă și nemiloasă", a declarat italianul. 

Eden Hazard, dorit înapoi în Premier League

Evoluțiile excepționale pe care Hazard le-a avut în Premier League nu au fost uitate. Două formații din primul eșalon englez sunt gata să se bată pentru semnătura sa, dacă Real Madrid este dispusă să se despartă de el.

Prima și cea mai evidentă destinație ar fi Chelsea, acolo unde Hazard a cunoscut cele mai mari satifacții din carieră. Londonezii ar fi interesați, însă numai în cazul în care "galacticii" sunt dispuși să negocieze pentru un preț mult mai mic față de cel de achiziție, 50 de milioane de euro.

Alt club unde belgianul ar fi dorit este Newcastle, anunță ESPN. Recent prealută de un fond de investiții din Arabia Saudită, clubul la care Alan Shearer a scris istorie are nevoie să aducă fotbaliști cu nume, pentru a arăta că ambițiile pentru viitor sunt pe măsura așteptărilor faniilor.

Etichete: real madrid , eden hazard , carlo ancelotti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă