Cum a apărut Petre Roman în centrul Capitalei. Fostul premier, mari probleme cu mașina personală

3 săptămâni in urmă 10

Petre Roman nu mare are ”pretenții” de premier. A lăsat la o parte restaurantele de fițe, pe care le frecventa odinioară și a aoptat pe mâncare la pachet luată la caserolă.

Cum a apărut Petre Roman în centrul Capitalei

Mai mult decât atât, tatăl Oanei Roman își plimbă soția cu mașini vechi, care au probleme și i-au adus ”peripeții” în traficul din Capitală. Petre Roman a fost surprins recent de către paparazzi Spynews.ro, iar imaginile indică că ”aroganțele” de premier au devenit istorie în ceea ce-l privește pe tatăl Oanei Roman. El a fost văzut recent alături de Silvia Chirfiriuc.

Poate că deși mulți s-ar fi așteptat ca Petre Roman să conducă numai mașini noi, de o valoare la care mulți nici nu ar visa, având în vedere cariera sa de succes în politica românească, fostul prim-ministru a arătat că se descurcă să conducă și mașini mai vechi. Îmbrăcat deci într-o ținută neagră, din cap până în picioare, cu ochelarii de soare pe nas, Petre Roman și-a luat soția la plimbare cu o mașină cu probleme, iar asta pentru că una dintre roțile autoturismului condus de Petre Roman era deplasată.

Au dat mesele la restaurant pe cele… la caserolă

După ce au mers ceva vreme pe străzile Bucureștiului, Petre Roman și partenera sa au mers direct acasă, fiind dezvăluit și motivul plecării lor. Ei merseseră în oraș pentru a lua mâncare, iar dovada a fost caserola albă pe care fostul prim-ministru al României i-a înmânat-o apoi soției sale. Astfel că nu doar că au înlocuit mașinile de lux cu cele vechi, dar și mesele la restaurant cu cele la pachet.

Dar se mai poate observa și că cei doi sunt mereu atenți la ținutele pe care le poartă, Petre Roman și Silvia Chirfiriuc având grijă să se asorteze de fiecare dată. Așadar, amândoi s-au îmbrăcat în negru, iar excepție a făcut doar cămașa albă cu care era îmbrăcată artista.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani. Cei doi au împreună un băiețel, dar și o căsnicie așa cum și-au dorit, în ciuda diferenței de vârstă existente între ei. Deși la început nimeni nu le-a dat vreo șansă, iată că și acum, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți. Amintim că la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc, Petre Roman a divorțat de Mioara Roman, mama Oanei Roman. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

The post Cum a apărut Petre Roman în centrul Capitalei. Fostul premier, mari probleme cu mașina personală appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă