Cum a apărut Horia Brenciu cu băiețelul său la meciul Rapidului cu Mioveni: „Am avut o seară vișinie perfectă”. Cu cine s-au întâlnit în tribune

6 zile in urmă 16

Aseară, 17 septembrie, a avut loc meciul Rapid – Mioveni, care s-a terminat cu 2 la 1 pentru rapidiști. Pe stadionul Giulești, acolo unde s-a disputat partida, a fost prezent și Horia Brenciu, care a apărut în tribune alături de Toma, băiețelul său care are 8 ani și pe care l-a adoptat acum ani de zile.

Cei doi au urmărit cu entuziasm toate golurile partidei, stând cu sufletul la gură până la finalul meciului când echipa lor preferată, Rapid, a fost declarată câștigătoare. Tata și fiul au făcut mai multe poze în tribune, Toma a apărut chiar și cu fularul Rapidului pe gât.

La meci, Horia Brenciu s-a întâlnit și cu Vasile Maftei, fost fotbalist, Daniel Niculae, fotbalistul român retras din activitate și Dan Grigore, cunoscutul muzician român. Cu unii dintre ei a făcut și poeze pe care le-a distribuit apoi pe rețelele de socializare.

„Ieri am avut o seară vișinie perfectă! Toma a primit botezul Giuleștiului, fiind pentru prima dată la un meci al Rapidului!”, a transmis el.

horia-brenciu-si-baietelul-toma-meci-rapid-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Ne-am întâlnit, printre alții, cu Vasile Maftei, Daniel Niculae și maestrul Dan Grigore. L-am pomenit pe Moțu Pittiș de mai multe ori și ne-am bucurat de cea mai frumoasă galerie din Romania.

A fost prima dată când am revenit în tribuna, după reamenajarea stadionului. Și cum seara trebuie sa fie perfectă, Rapidul a bătut cu 2-1. Felicitări, rapidiști! Și mai am ceva de scandat: “Săpunaru! Cristian Sapunaru”!”, a transmis cântărețul.

Pentru meciul de aseară, galeria Rapidului a avut o scenografie specială pentru Cristian Săpunaru. Suporterii giuleșteni au vrut să îl asigure că sunt de partea lui în conflictul cu oltenii de la FCU Craiova, scrie gsp.ro.

La meciul cu FCU Craiova, disputat la Târgu Jiu, primul conflict al lui Săpunaru a fost cu jandarmii. S-a certat cu șeful dispozitivului, apoi s-a îndreptat spre vestiare. Deranjat de un susținător al oltenilor, a vrut să își facă dreptate prin forță fizică. A fost ținut cu greu de oficialii giuleștenilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă