Cum a apărut Florin Tănase la vizita medicală. Ținuta care a atras atenția

2 săptămâni in urmă 13

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Mamut și Panțîru nu s-au prezentat la INMS, fiind accidentați, dar vor face joncțiunea cu lotul spre prânz la baza roș-albaștrilor din Berceni, în timp ce Vinicius se pare că nu a ajuns la București pentru că mai are câteva zile de vacanță.

Galerie Foto

La vizita medicală a venit și Florin Tănase (27 de ani), care a atras atenția prin ținuta sa aparte. Căpitanul vicecampioanei Ligii 1 a venit îmbrăcat într-o ținută sport, care a atras toate privirile.

Spre deosebire de alți ani, FCSB nu va mai pleca în alt stagiu de pregătire în străinătate după cel din țară. Va pregăti meciul cu CFR Cluj, primul oficial din 2022, la baza Berceni.

Transferul lui Florin Tănase, sub lupa lui Gabi Balint: ”Bine pentru FCSB, rău pentru el!”

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Florin Tănase (27 de ani)cel mai bun marcator din campionat în 2021 și cel mai bun jucător din Liga 1 în ancheta Digi Fotbal se află în atenția celor de la Al Nasr (Emiratele Arabe Unite), numai că, cel puțin momentan, arabii nu au înaintat o ofertă concretă.

abi Balint este de părere că faptul că oferta din partea celor de la Al Nasr pe numele lui Tănase nu a ajuns încă este în beneficiul lui FCSB, pentru că, astfel, roș-albaștrii s-ar bucura încă de serviciile fotbalistului.

În ceea ce-l privește pe Tănase, Balint consideră că ar fi bine pentru el să se transfere pentru că se află în cel mai bun moment al carierei.

Contează mult și vârsta. De asta s-a plătit pentru Man cât s-a plătit. Un jucător la vârsta lui Tănase e la maturitate. E cea mai bună perioadă. Contează și impresarii”, a declarat Ion Balint la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: florin tanase , transferuri fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă