Cum a ajuns președintele Iohannis la forma fizică afișată la vaccinare: „Tenis, golf, schi și face exerciții fizice acasă, la niște aparate simple”

1 lună in urmă 1


Președintele României, Klaus Iohannis, a fost vaccinat împotriva Covid-19, astăzi, la Spitalul Militar din București, iar forma fizică a șefului statului a stârnit comentarii.


Klaus Iohannis a fost primul beneficiar al fazei a doua de vaccinare și s-a prezentat la Spitalul Militar din București. Îmbrăcat la pardesiu la sosirea la Spitalul Militar din București, președintele a apărut apoi într-un tricou negru, cu mânecă scurtă. Iohannis a ieșit în evidență prin forma sa fizică.


O sursă familiarizată cu programul fizic al președintelui a dezvăluit pentru Libertatea că șeful statului "face exerciții acasă, la niște aparate simple". 


<strong>Iar din informațiile pe care Libertatea le are, Iohannis nu are sau nu merge la vreo sală specială pentru a se menține în formă și nici nu folosește antrenor.</strong>


În trecut, șeful statului mai juca tenis atunci când timpul îi permitea, dar și golf. Mai mult, în sezonul rece, Iohannis își lua câteva zile de concediu pentru a merge la sky, fie că o făcea în România sau în străinătate.


Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte.

polițistul Marian Godină:

Serie de glume pe pagina oficială a președintelui


Formă fizică de invidiat a șefului statului nu a rămas fără urmări nici pe pagina de Facebook a președintelui. 


În șase ore de la postarea fotografiilor de la vaccinare s-au strâns 10.000 de comentari și aproape 50.000 de likeuri.


Iar mesajele n-au întârziat să apară. "În numele tuturor femeilor, vă mulțumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceți și abdomene", "Mă apuc de sală, am zis!", "Noul brand de țară" sau "Am crezut prima data că e reclama la sala de fitness", sunt doar câteva dintre mesaje. 


Și Ambasada Suediei în România, recunoscută pentru mesajele amuzante și impactul postărilor din social media, l-a trolat pe Klaus Iohannis cu o glumă despre cum arată antrenamentul viking pentru mușchii brațelor.


”Viking fitness- cum arată brațul după 14 săptămâni de sală”, este mesajul ambasadei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă