Cum a ajuns Florin Niță titular la echipa națională: „A făcut asta chiar dacă știa că e al doilea portar”

2 săptămâni in urmă 16

Adrian Popa, extrema dreapta în vârstă de 33 de ani a Stelei, a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său coleg de la Concordia Chiajna și FCSB, Florin Niță, portarul în vârstă de 34 de ani al Spartei Praga și al naționalei României.

Echipa națională de pregătește pentru ultimele două meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Pentru aceste două întâlniri, selecționerul Mirel Rădoi îl va titulariza, cel mai probabil, pe Florin Niță, între buturile României.

Adi Popa a povestit cum este portarul Florin Niță ca om

Adi Popa a vorbit despre evoluția lui Florin Niță, cel pe care l-a avut coleg atât la Concordia Chiajna, cât și la FCSB și pe care îl cunoaște de mai bine de 11 ani. Fotbalistul Stelei a povestit cât de implicat era portarul și cât de mult muncea atât la antrenamente, cât și în afara lor.

„Florin e un exemplu la tot ce înseamnă să muncești și să culegi răsplata după un timp. El când a venit în vremea aia la… ne numeam Steaua pe atunci, a stat un an, doi ani și abia după a ajuns numărul 1. A rămas la fel de serios chiar dacă știa că e al doilea portar sau chiar al treilea portar din lot. Tot timpul a fost la fel, îl cunosc din 2010.

Venea mereu primul, de multe ori nu erau doamnele să ne deschidă vestiarul (râde). Lua el cheia și deschidea vestiarul. Pleca ultimul! Rămânea până trăgea și ultimul junior la poartă, după antrenament. Am fost colegi doi ani și la Concordia Chiajna, mereu a fost foarte serios. Forin a muncit foarte, foarte mult”, a spus Adi Popa, la Digi Sport.

The post Cum a ajuns Florin Niță titular la echipa națională: „A făcut asta chiar dacă știa că e al doilea portar” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă