Cum a ajuns Darren Cahill mai cunoscut în România decât acasă: ”În Australia, sunt doar fiul lui Jack”

1 lună in urmă 33

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Înainte de a intra, la rându-i, în izolare, Darren Cahill a acordat un interviu în care a vorbit despre relația profesională pe care o are cu Simona Halep, despre care spune că l-a ajutat să devină ”mai cunoscut în România decât în Australia”.

Darren Cahill, despre cum a ajuns mai cunoscut în România decât în Australia

Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. Aici, acasă, sunt fiul lui Jack (n.r. Jack Cahill, fost jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt cunoscut ca antrenorul Simonei”, a recunoscut Darren Cahill, la emisiunea Sports Day, citat de Spotmedia.

Antrenorul australian a analizat și ascensiunea profesională a Simonei Halep din ultimii ani. Darren Cahill a ținut să remarce performanțele obținute de româncă, în dauna unui dezavantaj fizic în fața adversarelor din circuitul mondial.

Simona nu a mai ieșit din top 5 în ultimii cinci-șase ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care n-are o lovitură extraordinar de puternică, este lăudabil. Sunt multe jucătoare care au un unul sau două sezoane bune, apoi coboară mult și brusc, pentru că e dificil să reziști fizic la acest nivel.

Simona n-a făcut-o, a continuat să câștige. Urăște să piardă, chiar se enervează rău când pierde, de-asta luptă până la ultima minge”, a transmis Darren Cahill.

După cele două săptămâni de carantină, în care va avea voie să părăsească hotelul cinci ore pe zi, pentru antrenamente, Simona Halep va debuta oficial în noul sezon la Melbourne, în cadrul unui turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 31 ianuarie - 6 februarie.

La finalul turneului de debut în an, Simona Halep va lua startul la Australian Open, ce se va desfășura între 8 și 20 februarie. La primul Grand Slam al anului, sportiva din România va fi a doua favorită, după reprezentanta țării gazdă și liderul mondial Ashleigh Barty.

Etichete: simona halep , antrenor simona halep , darren cahill , simona halep australia , simona halep carantină
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă