Cultură de cannabis descoperită în Argeş. Patru bucureşteni, suspectaţi că au cultivat şi vândut drogurile

1 lună in urmă 70

Poliţiştii anti-drog din cadrul Inspectoratului judeţean Argeş şi procurorii DIICOT Piteşti au descoperit o cultură de cannabis într-o gospodărie din comuna Lereşti. Patru bucureşteni sunt suspectaţi că au cultivat drogurile şi că le vindeau în Argeş şi în Capitală, notează news.ro.

Cultură de cannabis descoperită în Argeş. Patru bucureşteni, suspectaţi că au cultivat şi vândut drogurile

DIICOT

Anchetatorii aveau informaţia că patru persoane, suspectate de trafic de droguri de risc, obişnuiau să meargă la adresa din comuna argeşeană, aşa că au obţinut mandat pentru percheziţie. În urma descinderii, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, ajunse la maturitate, fragmente de substanţă vegetală, precum şi instalaţii artizanale de creştere a plantelor.

„Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai 2021 şi până în prezent, patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 şi 65 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, ar fi cultivat cannabis, în localitatea Lereşti şi l-ar fi comercializat, în judeţul Argeş şi municipiul Bucureşti”, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. Cele patru persoane vor fi audiate la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă