Culmea rasismului. Demi Lovato consideră că termenul „alien” este ofensator pentru extratereştri

1 săptămână in urmă 16

Într-un interviu acordat Pedestrian, Demi Lovato spune că „ei” (formula de adresare pentru persoanele nonbinare) nu cred că ființele de pe altă planetă le-ar face rău oamenilor.

Chiar cred că dacă ar exista ceva acolo care ar vrea să ne facă rău, s-ar fi întâmplat până acum”, au spus ei. „Dar cred că trebuie să nu îi mai numim aliens, pentru că aliens este un termen disprețuitor pentru orice. De aceea îmi place să îi numesc ET!„.

Citeşte şi Demi Lovato face dezvăluiri șocante: „Am fost violată în adolescență”

Cuvântul „alien”, atunci când este folosit pentru a se referi la imigranți sau la cei care provin din alte țări, a devenit controversat și a fost considerat dezumanizant de către susținătorii imigrației.

Lovato a declarat în interviu că scopul seriei pe care o realizează este de a oferi „o înțelegere a cât de mult trebuie să avem grijă de planeta noastră și cât de mult trebuie să învățăm cum să ne extindem conștiința”.

„Cred că lumea devine un loc mai deschis”, a adăugat vedeta, citată de CNN. „Încet, dar sigur, cred că facem progrese. Și ajungem încet acolo. Dar, știţi, orice pas cât de mic este un progres!”.

Citeşte şi Cântăreaţa Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord, după o supradoză de droguri

În luna mai, Demi Lovato i-a anunţat pe fani că este o persoană non-binară şi că va folosi de acum înainte pronumele they/them (ei/ele sau lor). Persoanele non-binare nu se identifică drept bărbaţi sau femei şi au tendinţa de a nu se conforma normelor asociate niciunuia dintre cele două genuri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă