Culisele Statului Paralel | Rareș Bogdan, despre amenințările în direct din partea lui Ciprian Ciucu, „O să mă ocup de Realitatea TV!”

4 zile in urmă 12

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan / Sursa foto: Arhivă Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan / Sursa foto: Arhivă

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit, vineri seara, în emisiunea ”Culisele Statului Paralel”, despre de acuzații și invective la adresa invitaților și realizatoarei emisiunii „Culisele Statului Paralel”, din partea lui Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: „O să mă ocup de Realitatea TV!”.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 20:06

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

„O să avem o discuție, luni, cu Ciprian pe această temă. Le spun tuturor politicienilor, inclusiv lui Ciprian Ciucu – nimeni nu a câștigat niciodată războiul cu presa, indiferent cât a fost de puternic. Presa e necesară într-o democrație, nu există democrație fără presă. Presa e a patra putere în stat, forța ei ajunge să fie top 2 sau top 3 putere în stat. Niciodata, chiar dacă uneori nu ne convine ce spune presa, asta nu înseamnă că trebuie să te gândești la acțiuni prin care presa ar trebui pusă la punct sau ar trebui călcată pe cap. Genul acesta de acțiune e una care dovedește că încă avem lacune la învățarea actului democractic în această țară.

Pot să spun că PNL nu va susține niciodată că trebuie să existe acțiuni de intimidare sau de presiune asupra instituțiilor de presă. Poate eu ințeleg mai ușor asta, pentru că am fost în presă. Poate că uneori am fost extrem de dur, poate uneori am fost nedrept din neștiință, sau luat de val, dar cert este că nu s-au întâmplat lucruri...

Ideea este ca presiunile nu au dus la nimic bun. Reactia presei este absolut normala, de autoaparare. Trebuie sa intelegem ca fara presa nu putem comunica, presa este acea curea de tranzictie care se asigura ca informatia ta ajunge la marea masa, la cetatean. Pozitia PNL este de a respecta presa”, a precizat Rareș Bogdan, la Realitatea PLUS.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă