Culisele Statului Paralel | PNL își caută noi forțe. Viorel Cataramă: Mi s-a propus să consolidăm dreapta românească în interiorul și în jurul PNL-ului

2 zile in urmă 15

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat, vineri seara, în emisiunea ”Culisele Statului Paralel”, că i s-a propus să consolideze dreapta românească în interiorul și în jurul PNL-ului.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 18:38

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

„Am avut niste discutii la sfarsitul lui decembrie, in care mi s-a propus sa consolidam dreapta romaneasca in interiorul si in jurul PNL-ului.

In momentul in care discutam cu dumneavoastra (n.r. cu Anca Alexandrescu) aici (n.r. Realitatea PLUS) nu era nicio intentie de a reveni in PNL. Eu cu Rares Bogdan sunt prieten de 25 de ani, jucam golf dinaninte de a face dumneavoastra (n.r. Anca Alexandrescu) aceasta emisiune (n.r. ”Culisele Statului Paralel”).

Problema este ca PNL traverseaza o perioada grea. Faptul ca a fost o echipa castigatoare nu inseamna ca situatia in Romania nu e grea, conjunctura nu e grea si ca in tot acest context este o responsabilitate maxima pentru partidele politice care sunt in Parlament si mai ales la guvernaresa rezolve problemele.

Trebuie sa confim ca din decembrie 1989 si pana azi, dar mai ales in ultimii ani, numirile in functiile publice se fac aproape exclusiv pe criterii politice.

Cred ca e nevoie in interiorul PNL de toti oamenii care isi pot aduce o contributie in baza ideologiei de dreapta pentru relansarea acestui partid. (…) Eu nu ma duc neconditionat la PNL”, a precizat Viorel Cataramă, la Realitatea PLUS.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă