CULISELE STATULUI PARALEL. Iohannis e preocupat de schimbările climatice

1 săptămână in urmă 7

Foto arhivă Inquam Foto arhivă Inquam

E scandal uriaș în educație, semestrul doi a început, iar elevii nu au primit testele COVID; nici profesorii nu s-au înghesuit la vaccinare, iar în tot acest timp Klaus Iohannis e preocupat de schimbările climatice. Șeful statului vrea microbuze verzi pentru elevi, în condițiile în care multe școli au toaletă în curte. Mai mult, Iohannis vrea să îi transforme pe copii în cercetași. 

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 19:06

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Așa îi vede Klaus Iohannis pe copii. Șeful statului vrea programe de tip Ranger Junior, prin care elevii să facă pe cercetașii, să meargă în drumeții sau în tabere în care să învețe despre schimbările climatice.

În structura noului an școlar ar putea fi introdusă „săptămâna verde”, anunță ministrul Educației.

În raportul pus în dezbatere publică pentru educația privind schimbările climatice în școli se propun inclusiv recompense pentru profesori, dar și microbuze verzi. Asta cu toate că în multe sate din România elevii merg zeci de kilometri pe jos, deoarece autoritățile nu au pus la dispoziție un mijloc pentru deplasare.

În postarea de pe Facebook, oamenii îl ironizează pe șeful statului, pentru noile sale preocupări.

„ Bine că vă luptați cu încălzirea globală, în timp ce unii români tremură de frig în case”, spune un român nemulțumit. (PRINT 1)

„Greta Thunberg de România”, spune un alt internaut.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă