Culisele statului paralel | Dezvăluiri despre implicarea SPP în politică

4 săptămâni in urmă 13

Culisele statului paralel Culisele statului paralel

Anca Alexandescu și invitații săi au făcut dezvăluiri marți, în emisiunea ”Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus, despre rolul jucat de angajații Serviciului de Pază și Protecție în politică. 

MARŢI, 28 SEPTEMBRIE 2021, 20:06

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: REALITATEA.NET

În centrul discuțiilor s-a aflat Lucian Pahonțu, șeful SPP. 

Culisele statului paralel | Dezvăluiri incendiare despre șeful SPP - Lucian Pahonțu, mai tare ca Băsescu și Iohannis

”Lucian Pahonțu are o putere, câmpul tactic a fost ocupat de el, care are forța, misiunea și determinarea de a controla. Nu știu dacă el a aranjat sau nu anumite întâlniri, dar e clar că cineva sifonează din interior. 
Nu este generalul absolut. În timpul guvernării lui Dăncilă s-a renunțat la protecția SPP-ului. De la premierii pe care îi știu eu, SPP-iștii aveau un rol de a strânge informații”, a declarat jurnalistul Marius Ghilezan. 

Culisele statului paralel | Detalii din scandalul dintre Dragnea și Pahonțu. De ce a refuzat fostul lider PSD serviciile SPP

”Întotdeauna exista o structură a SPP-ului de informații care stătea, de fapt, în contact cu SRI și SIE pe scopul pe care îl are instituția respectivă, SPP”, a declarat și analistul politic Dorin Iacob. 

”În acest moment, teoretic, avem un control parlamentar a doar două servicii - SRI și SIE. Până când nu vom avea un control parlamentar serios asupra tuturor serviciilor, vorbim vorbe. Până actunci, chiar dacă Pahonțu face ceva, nimeni nu are ce să-i facă”, a declarat și jurnalistul Andrei Bădin.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă