CULISELE STATULUI PARALEL. Criza din coaliție. Moțiunea de cenzură depusă de USR și AUR este din nou blocată

1 lună in urmă 26

Foto arhivă. Moțiunea AUR-USRPLUS, blocată din nou Foto arhivă. Moțiunea AUR-USRPLUS, blocată din nou

Moțiunea de cenzură depusă de USR și AUR este din nou blocată. O nouă ședință a conducerii Parlamentului va avea loc mâine dimineață, după ce aleșii nu au ajuns la un consens. Pentru a treia oară! Liberalii din tabăra lui Cîțu vor o anchetă în privința semnăturilor moțiunii și acuză suspiciuni de fraudă. Iar la blocaj au contribuit inclusiv social-democrații. 

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 16:00

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

Ședința în care Parlamentul trebuia să decidă calendarul moțiunii de cenzură s-a terminat în coadă de pește, dar cu scandal.  Nemulțumiți că au boicotat întâlnirea, parlamentarii AUR i-au fugărit pe social-democrați pe holuri.

Dezbaterile din birourile permanente au fost marcate de un scandal imens. Sub pretextul unor suspiciuni de fraudă, tabăra Cîțu a încercat să blocheze pentru două săptămâni soarta Guvernului. Au fost ajutați în demersul lor de cei de la PSD.

În final, ședința în care trebuia să se decidă calendarul moțiunii s-a suspendat pentru a treia oară, din lipsă de cvorum.

Parlamentarii USR PLUS se apără și spun că, deși inițial au depus semnături electronice, acum au toate acordurile în original.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă