Culisele Statului Paralel | Bombă lansată de Liviu Alexa: Se joacă din greu pentru impunerea lui Cioloș, s-au mobilizat Ardelean, Boc, Ioan Rus. Surpriza de la FMI

4 zile in urmă 21

Jurnalistul și-a început seria dezvăluirilor bombă cu o informație despre o proaspătă întâlnire de taină. 

"A fost o vizită intempestivă la Cluj, noaptea trecută, (luni spre marți - N.R.)  a lui Virgil Ardelean, zis și "Vulpea", care este unghiul lui Dacian Cioloși și de care acesta se dezice, care s-a dus să negocieze cu Emil Boc și, cel mai probabil, cu Ioan Rus, pentru o susținere."

INFORMAȚIA BOMBĂ LA CULISELE STATULUI PARALEL: FINANȚARE DIN PARTEA FMI CONTRA NUMIRII CA PREMIER A LUI CIOLOȘ

Jurnalistul clujean a afirmat că este de acord cu un scenariu precum cel prezentat de S.R. Stănescu, privind revenirea lui Dacian Cioloș în fruntea unui guvern. Mai mult, el susține că se strâng deja rândurile pentru susținerea acestuia, atât în plan intern, dar mai ales în plan extern, iar scenariul implică mai multe direcții de acțiune.

Informația bombă pe care o dau pentru emisiunea Ancăi Alexandrescu este că azi (marți - N.R) conducerea BNR a primit o vizită foarte interesantă din partea unor emisari ai FMI. Ce înseamnă asta? Înseamnă că suntem varză cu carne, suntem în deflaut financiar, pentru că informațiile mele sunt că nu-i o vizita de curtoazie. Emisarii FMI au venit să tatoneze terenul și să înceapă niște discuții și o variantă ar fi că pentru susținerea europeană și niște bani alternativa să fie impunerea lui Cioloș ca premier", a afirmat Liviu Alexa.

Jurnalistul clujean a mai opinat că ideea potrivit căreia aritmetica parlamentară i-ar anula absolut orice șansă lui Dacian Cioloș poate fi dată peste cap de jocurile de culise. 

ALEXA: Liberalii lui Boc și ai lui Bolojan i-ar putea face figura lui Cîțu

"S-ar putea strânge aceste voturi dintr-un partid disipat precum USR, e posibil să voteze toți pentru premier, căci și lor le place ciolanul. De văzut și cine negociază cu facțiunea nemulțumiților PNL din tabăra Orban, pentru că el are arondați 40 și ceva de parlamentari. 

Foarte interesant pentru mine este și că Dacian Cioloș nu negociază cu Florin Cîțu, înseamnă că-l desconsideră, îl privește de sus sau chiar nu-l bagă în seamă. El (Cioloș - N.R.) vine să discute cu Boc, care are forța de a aduce voturile din Ardeal, care nu sunt puține și vă mai dau un pont, Cioloș va beneficia, aproape sigur, de susținerea cel puțin a parlamentarilor bihoreni conduși de Ilie Bolojan, care are o relație foarte bună cu Cioloș și are un cui împotriva lui Cîțu.

Nu știu cât de mult se bazează Marcel Ciolacu pe partidul său, (...) pentru că dacă Cioloș, așa cum bine știu, este în relații foarte bune cu Ioan Rus, dați-mi voie să va spun că, peste Vasile Dîncu, filialele transilvănene încă mai ascultă de el, deci eu cred că se joacă numirea lui Cioloș ca premier." a afirmat jurnalistul la Culisele Statului Paralel.

că se voteaxă

Cioloș este în relație foarte bună și cu Ioan Rus

fiti atenți la experimentul Roșca Stnmescu 

Vă garantez că va reveni la guvernare pentru a 2-a oară, vă recomand să urmăriți un film de la o aniversare a lui Gregorian Bilovaru, la care au participat sute, dacă nu mii de persoane, in general erau goale, printre ele îl veți recunoaște pe premierul 02

mă bazez pe logică

El a părăsit în mod spectaculos o poziție importantă în Parlamentul European, conducea al 3-lea grup politic din cadrul legislativului european, era (și este) protejatul președintelui Franței, avea un venit uriaș și le-a lăsat pe toate peste noapte, în mod miraculos, pentru a intra în competiția internă din partid, pe care a și câștigat-o, în mod neașteptat, pentru că Plus era o grupare mult mai puțin semnificativă și numeroasă în cadrul USR Plus.

este programat să revină în fruntea Guvernului, lucrurile se întâmplă la indigo ca prima dată, în 2015, a funcționat atunci, va funcționa si acum, iar Iohannis a primit mutarea în plic

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă