Culisele ședinței de divorț a coaliției. Cum i-a ironizat Cîțu pe Barna și pe Cioloș: "Fiecare parte a zis poezia de trei ori"

1 lună in urmă 36

În ședința coaliției de guvernare care s-a desfășurat în după-amiaza zilei de vineri, 3 septembrie, premierul Florin Cîțu le-a cerut liderilor USR PLUS să vină cu un nou ministru al Justiției și să continue guvernarea.

În schimb, Barna și Cioloș i-au promis că-l dau jos și refac coaliția de dreapta cu un alt premier PNL, susțin surse politice pentru Ziare.com.

“Fiecare parte a zis poezia de trei ori și am tras concluzia că nu putem ajunge la nicio înțelegere. Cioloș și Barna au spus că se întorc la guvernare după moțiunea de cenzură, iar Cîțu a râs de ei, că vor vota împotriva Guvernului din care fac parte, ca PSD”, susțin sursele citate.

Florin Cîțu le-a mai spus liderilor USR PLUS că va contacta partenerii strategici ai României (SUA și UE) pentru a-i informa despre alianța cu AUR, în timp ce Cioloș și Barna i-au răspuns: “Nu-ți face griji pentru noi. Mai bine demisionează pe tru a scoate coaliția din impas”.

“Practic, din poziționarea în interior a lui Cîțu nu a existat niciun fel de deschidere pentru vreo soluție, aceeași abordare radicală, de joc închis”, conchid sursele citate.

Citeste si:

 „Florin Cîțu e un politician incompetent care a aruncat totul în aer. Noi nu-l mai ținem în brațe”

 Cioloș și Barna merg cu moțiunea de cenzură la guvern

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă